Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Adresa MAC?

  1. #1
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default Adresa MAC?

    Cum se poate schimba adresa MAC la DM500?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mergi in var/etc gasesti "init", si editezi ceva de genu:

    ifconfig eth0 down hw ether 00:12:25:2f:78:89
    ifconfig eth0 up

    da` nu`mi asum responasibilitate)
    Last edited by greyMD; 22nd January 2008 at 23:20.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar la dbox2? Stiu ca nu ar merge chiar asa usor. A incercat cineva asta?

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deschide cmd ---> ENTER ---> ARP -A

    Ce scrie?
    Ar trebui sa apara adresele MAC-urilor de la Router si DreamBox-uri din retea

    Daca e clonat unul din ele ar trebui sa ai 00:09:34:1E:EF:73(toate DM500-clonate au acelasi MAC)

    PS.1
    Este un plugin pt. schimbarea MAC-address la DreamBox

    Descarca de aici: MAC Changer 0.2 by DS Team
    PS.2
    Se recomanda o adresa de genul: 00:11:22:33:44:55 sau 11:22:33:44:55:66

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default schimbare MAC la dbox2

    @first_zipper
    La dreambox merge. Ma intereseaza pentru dbox2 (conectare direct la net cu ip fix si MAC-ul placii de retea din PC cu care s-a facut activarea contului la provider).
    Intelegi? Nu are sens sa platesc inca un cont ptr. internet sau sa comunic providerului schimbarea adresei MAC. Sunt mai multe solutii ptr. legare dbox2 la net dar nu vreau sa folosesc PC, a doua placa de retea in calc., router, swich, ...

    Cine stie cum se schimba MAC-ul la dbox2 fara riscul de a nu-l mai putea folosi?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top