Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema retea la DM500

    Salut, de ceva timp DM500 face figuri la partea de retea, mai exact reteaua nu functioneaza decat cateva minute dupa reboot si apoi gata, nu mai pot iesi pe net sau sa ma conectez la el cu un pc din retea. Singura solutie e sa fac reboot. Si apoi povestea se repeta, merge cateva minute si iar pauza. Am reinstalat imaginea si problema persista, deci eu zic ca e problema hard si nu soft. A mai patit cineva asa ceva si daca da cum a rezolvat? Se pricepe cineva sa ma ajute sa-l fac iar 100% functional?

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune alta imagine diferita si vezi ce se intampla

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus si alta imagine si am aceeasi problema.
    Am mai incercat pe un alt DM500 aceeasi imagine si totul e ok .

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine mi se intampla ,doar la gbox ,si mai ales cand e reteaua libera . Am bagat gp 4.0 si nu a mai facut deocamdata ...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda..la mine nu e doar la gbox. Si cu Dream Control Center nu pot sa ma conectez decat 2-3 minute, apoi cade conexiunea si tre sa il repornesc ca sa ma pot conecta la el...E ciudat ca merge cateva minute si apoi se opreste. Sper sa fie cineva pe forum care a mai umblat la placa de retea din DM si ma poate lamuri cum se rezolva.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia vezi cat mai ai liber in receptor. Mai mult ca sigur ai prea multe chestii instalate pe acolo si e full.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai un switch sau alt router la indemana, fa un test legandu-l intre dream si router (banuiesc ca dreamul sta in spatele unui router).
    Uneori reteaua dreamului "face nazuri" la unele routere.


    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Buzau
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un ping la router si vezi sa nu ai pierderi de pachete
    ping -t ipdream


    Daca ai pierderi verifica, cablul utp si routerul (sau swich daca e)..... spera sa nu fie din placa de retea a dreamului.
    DM 500;
    Skystar2
    Montura H-H : Strong SRT DM 2100

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut si eu aceasi problema. Observatia mea e ca daca cablul intre router si dream e scurt (<.50m) se rezolva problema. Deci am pus un switch aproape de dream si acum totul e in regula.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM este dupa un router si a functionat astfel 3-4 ani de zile fara probleme. Am testat si cu un alt DM si cu acelasi cablu, router etc si totul e ok...deci se pare ca e cipul de la placa de retea. Am vorbit azi la Peruvision sa-l duc la reparat sa vedem ce se poate face. Va tin la curent cu "diagnosticul".

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top