Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Programele libere pe Sirius?

    Buna la toti, stie cineva daca se mai prind programele libere de pe Sirius?
    ca Realitatea; Kiss TV; Etno
    pentu raspuns multumesc.

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maxtv View Post
    Buna la toti, stie cineva daca se mai prind programele libere de pe Sirius?
    ca Realitatea; Kiss TV; Etno
    pentu raspuns multumesc.
    astazi a mers nu stiu daca si acum ca nu pot sa mut antena...(ai mei sa uita pe TEMPESTA D'AMORE )

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai inteleg nimic?
    am cartela maxtv cu receiver Viaccess acolo prind toate programele si cind dau pe celalat receiver imi spune ca signalul e prea slab? am incercat numai MAXTV INFO acest Post merge si necodat chestai este ca receiverul fara viacess ii ala de baza si prin iesirea laui ii dau signal la ala cu cartela pe unu vad si pe altu nu?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca aceste canale au polaritate verticala iar cele din max si pachetul protv sunt orizontale, daca la al 2-lea receptor ai semnal in loop de la primul, e normal ca la receptorul 2 sa poti vedea doar canalele care au aceeasi polaritate cu cel de la receptorul 1.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa va explic inca odata ca sa ne intelegem.
    Primul receiver este un Premiumx 2020ja al doilea este un Technisat Digibox Viaccess
    totul a mers ca. de un an si nu am schimbat nimica.
    Eu am facut Testul urmator.:
    Signalul de Satelit intra in Premiumx prin Loop ii dau si lu Digibox signal.
    ii dau drumul la un Receiver sa zicem digibos celalat este stins si ma uit pe Programul "MaxTV INFO" care este liber si fara cartela si pe DIGIBOX il vad.
    Acuma sting Digiboxul si Pornesc PremiumX si dau jara pe Programul "MaxTV INFO" si acuma imi zice ca signalul este prea slab!
    cum am zis cam de un an asa a mers si cam deo Saptamina numai.
    Am mai citit ceva de pe situl (http://www.ses-sirius.com/english/) ca au lansat un nou Satelit NR.4

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maxtv View Post
    Sa va explic inca odata ca sa ne intelegem.
    Primul receiver este un Premiumx 2020ja al doilea este un Technisat Digibox Viaccess
    totul a mers ca. de un an si nu am schimbat nimica.
    Eu am facut Testul urmator.:
    Signalul de Satelit intra in Premiumx prin Loop ii dau si lu Digibox signal.
    ii dau drumul la un Receiver sa zicem digibos celalat este stins si ma uit pe Programul "MaxTV INFO" care este liber si fara cartela si pe DIGIBOX il vad.
    Acuma sting Digiboxul si Pornesc PremiumX si dau jara pe Programul "MaxTV INFO" si acuma imi zice ca signalul este prea slab!
    cum am zis cam de un an asa a mers si cam deo Saptamina numai.
    Am mai citit ceva de pe situl (http://www.ses-sirius.com/english/) ca au lansat un nou Satelit NR.4
    Nu te mai chinui ca nu merg!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce va plangeti toti de noul Sirius 4. La mine (la capatul lumii S-E Romaniei) intra cu o antena de 1,20 tot (inclusiv spotul Nordic) . La cat e de puternic semnalul sunt sigur ca as avea semnal stabil si pe o antena de 1m. Imbunatatirea semnalului fata de Sirius 2 sau 3 este semnificativa mai ales pe spotul Nordic (Viasatul)

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    ...pai...deocamdata din cate stiu ...pe sirius se fac niste mutari ( ca la sah )
    ...asa ca stati linistiti ca se rezolva...nu sunteti singurii afectati ...

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In germania linga Dortmund nu intra deloc programele romanesti fta pe aceste transpondere

    12678 V
    12697 V

    de pe sirius.
    am nokia box2 cu glj image neutrino.
    nokia 2*1 sat glj emu matze settings

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    LiSbOa,Portugal
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by craioveanu View Post
    In germania linga Dortmund nu intra deloc programele romanesti fta pe aceste transpondere

    12678 V
    12697 V

    de pe sirius.
    am nokia box2 cu glj image neutrino.
    nici in Lisabona...In schimb celelalte din pachetul max(akta ) merg bine...
    PixxPlus,Opentel DCS3000V,PowerboxTVcabo

  11. #11
    only Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    romania de est
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up in londra merg

    Salut.La mine merge si transponderul 12697/v/14685 si 12678/v/13333 dar cu semnal slab.Important e ca nu se intrerup programele.(triax 1.1m).
    Technomate 9100,motorTechnomate 2200,L.N.B Technomate 0.2db,Triax 110,Technomate TMS1500 CI+,Mondeal MAGIC 9800,Dragon CAM,Triax 110,Titanium LNB 0.2,motor Technomate(SG)2100.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat astazi pe sirius....si.... extraordinar! s-a imbunatatit semnalul... nu mai rupe...e suficient...bravo sirius
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    am dat astazi pe sirius....si.... extraordinar! s-a imbunatatit semnalul... nu mai rupe...e suficient...bravo sirius
    Nu s-a imbunatatit nimic,e groaznic de rau!

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    astazi am dat pe sirius si la mine s-a imbunatatit drastic... programe care abia intrau TV1000, TV1000Action le vad perfec... chiar imi mai ramne sptiu de manevra cu antena... acelasi antena folosesc si si ininte, acelasi configuratie... e prima oara cand vad TV1000 perfect....
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut!

    Aici era vorba de programele romanesti(frecventele 12678V13333fec5/6 si 12697V14685fec3/4).In sudul Germaniei semnalul receptionat cu o antena de 85cm este la limita sau eclipsa totala.Ce sa spunem:Cenzura,discriminare domnule,numai vede poporul din exil realitatea,etno si taraful.Rog Guvernul Romaniei sa ia masuri urgente pentru a remedia situatia sau sa mute aceste programe pe satelitul astra sau hotbird!Traiasca partidul Sirius 2,3!Jos cu Sirius 4!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top