Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Smile Nu pot gasi un canal... Ma poate ajuta cineva?


    Pe Gloria RSC-urile sint OK, dar scanind (Blind,T/P,... si celelalte) nu gasesc Duna TV. Poate cineva sa-mi spuna ce fac gresit? Scanez T6 sau G25, Duna ar trebui sa fie pe 11867 - 22,000... dar nu apare.

    Multumesc,
    DG

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    undeva departe
    Posts
    1,628
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    poate te ajuta aceasta pagina
    http://www.lyngsat.com/freetv/Hungary.html

    blackangel11

  3. #3
    alb3rto
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by dishguy View Post
    Pe Gloria RSC-urile sint OK, dar scanind (Blind,T/P,... si celelalte) nu gasesc Duna TV. Poate cineva sa-mi spuna ce fac gresit? Scanez T6 sau G25, Duna ar trebui sa fie pe 11867 - 22,000... dar nu apare.

    Multumesc,
    DG
    Spunene si ce aparat folosesti si verifica daca nu apare cu alt nume

  4. #4
    Bătrîn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cita qualitate ai pe 11867 - 22,000 V
    sub 27 % nu intra pe scan

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    11864-22,000 are 54%.
    Folosesc Pansat 2700A.
    Am sters toate canalele, am rescanat numai TP cu feq. 11864 si a intrat canalul! Numai Duna, nici un altul pe frecventa asta.
    Apoi am "Blind scan" si interesant Duna nu aparut de doua ori, deci Blind-ul nu-l gaseste!
    Multumesc pentru raspunsuri.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Question Duna Tv

    Quote Originally Posted by dishguy View Post
    11864-22,000 are 54%.
    Folosesc Pansat 2700A.
    Am sters toate canalele, am rescanat numai TP cu feq. 11864 si a intrat canalul! Numai Duna, nici un altul pe frecventa asta.
    Apoi am "Blind scan" si interesant Duna nu aparut de doua ori, deci Blind-ul nu-l gaseste!
    Multumesc pentru raspunsuri.


    Am pansat 250sm,patesc la fel,nu gaseste Duna nici de-al draq .
    Am scanat si TP 11867 v 22000...nimika.
    Sub alt nume nu e ascuns am controlat deja.

    Ceva idei baieti?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    dupa ce scanati satelitul , puneti in ordine alfabetica si apare pe Globec-006. Face-ti un rename in Duna TV.

    Numai bine,

    coco

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Terente1 View Post
    ungurii au interzis la televizor.


    care i treaba terrrrrrrrrrrrente?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Terente1 View Post
    Treaba e ca ploua mult nene.

    na de aia...

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Duna TV e pe blackout de cateva zile, cred din cauza asta nu gasesti. A mai fost la fel, si dupa cateva zile a inceput sa mearga. Speram sa fie la fel si acum.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Duna tv nu intra,nu stiu ce se intampla...

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Idei?

  13. #13
    batrin si fara minte Teacher
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe magar
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu intra daca quality nu e mai mare de 40% sau la unele receivere ii trebuie 50%
    du receiveru tau la un prieten care vede duna si vezi ca o sa mearga si al tau

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_2 View Post
    nu intra daca quality nu e mai mare de 40% sau la unele receivere ii trebuie 50%
    du receiveru tau la un prieten care vede duna si vezi ca o sa mearga si al tau


    Quality de exemplu

    pe TP 12152 H 20000 e de 55-58 %
    pe TP 12177 V 22000 e de 64-66%

    Deci indelplinesc conditiile...right?

    Din pacate nu am la cine sa duc receiveru ,tre sa ma chinuiesc singur.
    Am mai patit asta tot asa ca si akuma ,dar dupa 2 zile si 200 de scanari ,a aparut intr-o dimineatza.
    Akuma insa scanez de dimineatza pana seara de o luna si nu intra.

    Se poate pune cumva manual in receiver?

  15. #15
    batrin si fara minte Teacher
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe magar
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default


    ce cauti pe transporderu ala?
    duna e pe11867-H
    pe asta trebuie sa ai peste 40% qualitate
    e asa de simplu daca nu ai qulitate pr transporderu de unguri nu il prinzi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top