Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 & internet streaming

    A incercat cineva urmatoarea configurare?

    http://m4rtin.dnsalias.net/re-stream/index.php

    Eu nu reusesc de nici o culoare poate reusiti voi.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci nushu cume cu asta
    dar am pus sus tat in /var/www/re-stream am modificat settings
    am reinstalat vlc-u cu tate setarile si mozile plugin si tat
    si merge streamingu:P)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incerc si eu din greu pe un dm600 dar pt moment fara rezultat
    crapa la changestream

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi poveste si la mine!Cand ajunge la change stream crapa.
    Ar trebui setat oare alt port?Acolo este pus 8888 .

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In concluzie nici lui sinanghel nu ii merge sa faca streaming pe net cu acele programe.
    El a confundat cu streamingul de pe calc pe dream ....
    Poate totusi cineva ii da de cap.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    urmarind cit de cit index.php am descoperit o prima problema: VLC nu era instalat pe calea default

    Code:
    $startcommand = "C:\Progra~1\VideoLAN\VLC\vlc.exe -vvv $url_file ";
    am corectat acest lucru, dar nu aici era baiul..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top