Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default latitudine&longitudine

    @Salut! Cu ce program aflam lat.&longitudinea orasului in care ne gasim inafara de Satlex.de Multumesc!

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    @Salut! Cu ce program aflam lat.&longitudinea orasului in care ne gasim inafara de Satlex.de Multumesc!
    Google Earth Professional, foloseste un GPS, daca stai USA http://terraserver-usa.com/

    http://maps.google.com/

  3. #3
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu harta Romaniei ai incercat?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    @Salut! Cu ce program aflam lat.&longitudinea orasului in care ne gasim inafara de Satlex.de Multumesc!
    vezi daca asta nu ti de folos CLICK aici pt al descarca este un program destul de complex
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @horatyu! Cand intru pe adresa care ai dat-o arata eroare. I-mi trebuiau coordonatele pt. un sistem HH sa le pun in Usals.Satelitul sudic este Astra3A. Oricum multumesc1

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    @horatyu! Cand intru pe adresa care ai dat-o arata eroare. I-mi trebuiau coordonatele pt. un sistem HH sa le pun in Usals.Satelitul sudic este Astra3A. Oricum multumesc1

    ia-le de la satlex. sunt ok.

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.usals.info/romanian/home.htm

    direct de la tata stab cu varianta in limba romana.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    BUCURESTI
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default si asta e foarte bun

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    @horatyu! Cand intru pe adresa care ai dat-o arata eroare. I-mi trebuiau coordonatele pt. un sistem HH sa le pun in Usals.Satelitul sudic este Astra3A. Oricum multumesc1
    http://www.heavens-above.com/countries.aspx
    2x NOKIA Dbox 2(AVIA 500+AVIA 600)Samsung DSR 9500 VIA CI ,DEXATEK DK-5701, ,Dish-1.0,LNB

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top