Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default card boom .. un pic de ajutor ... please

    Daca ma poate ajuta cineva sa pun un card de boom in dreambox .... am urmat pasii din "HowTo Boom&Dolce on Dreambox" dar in consola imi da mesajul:
    <- ECM (1<-) from 192.168.2.250 to 192.168.2.250/14001 (0788)
    [ 12:25:16 ] [ Newcamd ] ECM -> user (NOT OK)
    || 192.168.2.250/14001 decode failed: 81 00 00

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    si sincer nu am mai vazut boom in sharing de luni de zile:-O
    il vad in dist 2 , mai mult ca singur ca is false , numa bine facem curat:P)

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    si sincer nu am mai vazut boom in sharing de luni de zile:-O
    il vad in dist 2 , mai mult ca singur ca is false , numa bine facem curat:P)
    .......uite unu' care merge

    acum am si eu o nedumerire cum e posibil ca numai acest canal, favorit tv ,sa se deschida din pachetul boom ,si restul nu
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    sinplu man , restul is codate :P)))))))))))))))

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    si sincer nu am mai vazut boom in sharing de luni de zile:-O
    il vad in dist 2 , mai mult ca singur ca is false , numa bine facem curat:P)

    Am tot citit forumul si nu am gasit o explicatie pertinenta de ce nu mai merge BOOM in Share ca doar nu au inventat ei alt sistem de codare ?
    Chiar nu se poate Eu vreau sa imi iau si abonament Boom dar ezit daca nu-l pot pune in share
    va rog sa ma lumineze si pe mine cineva...
    Multumesc anticipat.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Living an analog lifestyle in a digital world

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by Aghiuta View Post
    Daca ma poate ajuta cineva sa pun un card de boom in dreambox .... am urmat pasii din "HowTo Boom&Dolce on Dreambox" dar in consola imi da mesajul:
    <- ECM (1<-) from 192.168.2.250 to 192.168.2.250/14001 (078
    [ 12:25:16 ] [ Newcamd ] ECM -> user (NOT OK)
    || 192.168.2.250/14001 decode failed: 81 00 00
    1.Ai incercat CCcam2.0.5
    2.Pe forumurile de CCcam sunt postate anunturi cum, ca ar merge>>>
    Se pare ca noua versiune favorizeaza utilizatorii NDS-Viasat, care nu mai au nevoie de NewCS...
    ATENTIE doar la BOXKEY(la CCcam.cfg trebuie spatii intre): XX XX XX XX

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu recunoaste cardul .. sau cel putin asa cred

    card reader /dev/sci0
    no or unknown card inserted

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Aghiuta View Post
    Nu recunoaste cardul .. sau cel putin asa cred

    card reader /dev/sci0
    no or unknown card inserted
    la DM7020S, ce am io, in CCcam.cfg am cofigurat:
    SERVER LISTEN PORT : XXXXX

    ALLOW TELNETINFO: yes
    ALLOW WEBINFO: yes

    TELNETINFO LISTEN PORT : 16000
    WEBINFO LISTEN PORT : 16001

    BOXKEY: /dev/sci0 XX XX XX XX #cardul in slotul de jos

    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key

    F:
    C:

    F:
    C:
    ...
    Daca pui: BOXKEY: /dev/sci1 XX XX XX XX #cardul in slotul de sus

    sau pune cardul in alt slot

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e dreambox 500 ... si desigur nu este decat un singur slot sci0 si nu vrea sa-mi recunoasca cardul ... am un card mai vechi ...un firecrypt .. ala mi-l vede

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top