Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: card Focus

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default card Focus

    Ce trebuie sa fac sa pun un card Focus in sharing si sa faca si AU
    Merci

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conectezi dreamul la router, instalezi gbox 2.21B, forwardezi port 5566 UDP-dm I.P, cont dyndns, si cauti linii pe aici si pe alte situri. Bafta

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Conectezi dreamul la router, instalezi gbox 2.21B, forwardezi port 5566 UDP-dm I.P, cont dyndns, si cauti linii pe aici si pe alte situri. Bafta
    ce-aveti fratilor cu portul 5566, poate sa puna ce port vrea cu conditia sa-l deskida din router
    bafta
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SkySnows View Post
    Nu este necesar neaparat un router/switch se poate si doar cu un calculator + 2 placi de retea + soft. Recomand linux sau o varianta de BSD.
    Merci mi-ati fost de mare ajutor

  5. #5
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by todut View Post
    Ce trebuie sa fac sa pun un card Focus in sharing si sa faca si AU
    Merci
    La a 2-a intrebare care este raspunsul? ("sa faca si AU")
    Face cu "originalul" 2.21b - 574kb?
    Gabitzu
    Vu+ Duo2

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default au conax

    #F: { 51 } 02 // ******
    #F: { 52 } 03 // seca
    #F: { 53 } 03 // viaccess
    #F: { 54 } 03 // nagra
    #F: { 55 } 03 // crypto
    F: { 57 } 03 // conax
    #F: { 58 } 02 // nds

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardurile noi (cele albe) nu fac mereu AU in gbox, e unul din motivele pentru care am preferat sa pun cardul pe newcs 1.50 si sa-l aduc in gbox cu cs2. Asa face AU instantaneu, inclusiv la prelungirea subscriptiei (ma rog, si asta e tot AU).

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by faaaa View Post
    #F: { 51 } 02 // ******
    #F: { 52 } 03 // seca
    #F: { 53 } 03 // viaccess
    #F: { 54 } 03 // nagra
    #F: { 55 } 03 // crypto
    F: { 57 } 03 // conax
    #F: { 58 } 02 // nds
    Eu nu-l iertam
    F: { 57 } 01

    << # For overclocking freaks, Clocking internal STB04xxx slots with:
    # 1=7.80MHz 2=6.30MHz 3=5.25MHz 4=4.50MHz 5=3.94MHz 6=3.50MHz 7=3.15MHz
    # ****** works fine on 7.8MHz, all other fine on 6.30MHz or 5.25MHz
    # The Dream does not have a clean clock signal, some cards that are sensitive will
    # refuse to work even on 3.5MHz, thats why 3.15MHz is the default value there.
    # On other STB04xxx recievers the same cards work with 6.30MHz
    #
    #F: { 51 } 01 // ******
    #F: { 52 } 03 // Seca
    #F: { 53 } 03 // Viaccess
    #F: { 54 } 03 // Nagra
    #F: { 55 } 03 // Crypto
    #F: { 57 } 03 // Conax
    #F: { 58 } 02 // NDS >>

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La 6 Mhz, cardul nou (alb) merge fara probleme pe newcs de 2 luni. In schimb, am ars 2 carduri din primele serii (cele rosii) cu overclock. Nu stiu cum s-ar comporta la 6.30 sau 7.80MHz (pe gbox), oricum, daca nu se ard, cred ca se blocheza, e totusi prea mult pentru un card proiectat sa mearga la 3.57MHz. Dar oricum, incercarea moarte n-are!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top