Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Rog sfat instalare SS2

    Domnilor,
    Am o mare problema. A trebuit sa-mi reinstalez Windows-ul pentru ca nu ma puteam conecta la net(avea ceva galme windows-ul si nu mergea placa de retea). Dupa instalare am incercat sa pornesc placa SS2 si nimic. Initial SS2 mi-a fost instalat de un prieten pe care acum il gasesc mai greu(e plecat din tara) si nu mi-a lasat nici un soft de instalare.
    Rog pe cine se pricepe sa-mi spuna de ce am nevoie si cum sa procedez. Am incercat eu dar am ajuns pana intr-un punct unde calculatorul vede placa, pornesc altdvb-ul , imi cere grafuri si nu pot selecta pe automat deorece la Video decoder si Audio decoder sunt goale casutele si nu am ce selecta. Am dat scanare de satelit , am calitate la inceput maxima apoi scade dar semnal e sub 3-5% , mai mic ca de obicei cand mergea bine dar scoteam mufa de la antena. Atunci indica 20-25%.
    Orice sfat e bine venit.

    Multumesc.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    ............... Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    44*.28
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Domnilor,
    Am o mare problema. A trebuit sa-mi reinstalez Windows-ul pentru ca nu ma puteam conecta la net(avea ceva galme windows-ul si nu mergea placa de retea). Dupa instalare am incercat sa pornesc placa SS2 si nimic. Initial SS2 mi-a fost instalat de un prieten pe care acum il gasesc mai greu(e plecat din tara) si nu mi-a lasat nici un soft de instalare.
    Rog pe cine se pricepe sa-mi spuna de ce am nevoie si cum sa procedez. Am incercat eu dar am ajuns pana intr-un punct unde calculatorul vede placa, pornesc altdvb-ul , imi cere grafuri si nu pot selecta pe automat deorece la Video decoder si Audio decoder sunt goale casutele si nu am ce selecta. Am dat scanare de satelit , am calitate la inceput maxima apoi scade dar semnal e sub 3-5% , mai mic ca de obicei cand mergea bine dar scoteam mufa de la antena. Atunci indica 20-25%.
    Orice sfat e bine venit.

    Multumesc.
    Ptr. inceput descarca versiunea cea mai noua de drivere ptr. ss2 de aici:
    http://www.technisat.com/index3eee.h...produktID=1281

    dupa care poti sa folosesti ca program de vizionare :
    http://www.progdvb.com/download_progdvb4x.html

    Oricum trebuie sa ne dai mai multe detalii daca vrei sa obtii ajutor (de pilda pe ce satelit este pozitionata antena)

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    ...pornesc altdvb-ul , imi cere grafuri si nu pot selecta pe automat deorece la Video decoder si Audio decoder sunt goale casutele si nu am ce selecta....
    Instaleaza un player DVD sau codecuri codecs v1.1.exe - 2.86MB

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza apoi si My Theatre(asta instaleaza si codecurile utile. codecul e un mod de codare-decodare a informatiei video, fara de care...), e util sa ai mai multe playere instalate ca sa stii sigur ce-ti merge jucaria!
    Daca ai antena cu rotire H-H sau alt sistem e bine sa fi sigur ca esti pe satelitul dorit(sau macar sa sti unde esti!)
    Oricum la inceput trebui sa-ti functioneze softul original de la SS2 pe programele fta.
    Last edited by ardu67; 19th January 2008 at 11:34.
    Skystar2, SG-2100, 2xDolce, 1xDigi, poz. Strong x 1.2 Fe

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Draga don pedro. Uite cum sta treaba. Intai si intai instalezi placa in soclu si dai drumu la computer. Apoi el o sa ti-o vada si o sa-ti ceara sa instalezi driverele de pe net. Refuzi politicos si zici ca instalezi tu de unde vrei. Alegi bifa de unde se poate da browse si cauti ce ai dezarhivat din arhiva pusa de amicul @gelur2. De acolo o sa-ti ia tot ce este nevoie si astfel placa este cumva "legala". Dai un restart si dupa ce s-a rezolvat cu restartarea deschizi frumos folderul unde ai dezarhivat drivele de la gelur2 si dai dublu click pe setup. Urmezi pasii de acolo si o sa-ti ceara din nou restart si gata ai placa instalata. Imediat dupa asta cauti pe net un codecs all-in-one ca e mai simplu asa si il instalezi. Banuiesc ca stii cum se face. Apoi mai tre sa instalezi tot de pe net un Cyberlink PowerDVD si abia la urma alegi care player ti-ar place sa folosesti, ProgDVB, MyTheatre sau mai romanescul AltDVB... Mai sunt si altele dar astea sunt cele mai cautate. DUpa ce ai facut acesti pasi mai revii cu intrebari... Astept!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru informatii Domnilor,
    Am instalat in Grafs din AltDVB codecurile date de smv167(pot selecta acum din DS Config si audio si video), acum dupa ce m-am fixat pe Astra 19.2 si dau scanare desi am semnal imi da eroare la scanare.
    Care-i baiul, unde am gresit?
    Skycleaner placa e oarecum instalata dar nu stiu daca e bine. Cum fac sa ma asigur daca e bine sau nu?. Ce pot sa va spun e ca AltDvb porneste, recunoaste placa dar la scanarea unui satelit, desi am semnal spre maxim imi da eroare de scanare pe toti transporderii.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici mai e problema... unele configuratii nu vor sa functoneze ca altele. Stiti doar. De exemplu cu aceeasi placa de acum imi mergea super AltDVB pe o configuratie cu AMD si acum pe Core 2 Duo nu imi mai scaneaza satelitii si porneste fff greu desi am bifat sa uzeze doar un core...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Aici mai e problema... unele configuratii nu vor sa functoneze ca altele. Stiti doar. De exemplu cu aceeasi placa de acum imi mergea super AltDVB pe o configuratie cu AMD si acum pe Core 2 Duo nu imi mai scaneaza satelitii si porneste fff greu desi am bifat sa uzeze doar un core...
    Problema e ca pe acelasi PC am pus placa(am reinstalat Windows-ul) , in mod normal ar trebui sa mearga ca si inainte, cand zbura nu alta.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E aceeasi varianta de Windows?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    E aceeasi varianta de Windows?
    Da. Windows XP
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stii ca si XP poate fi si el de mai multe feluri facute in home sau de la nenea Vasile. Kitul este acelasi instalat anterior? Asta am vrut sa zic... Ca ciudatenii am vazut garla din cauza Windows-ului
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu. Cel vechi a fost de la firma unde am lucrat anterior si cel nou este de la frma actuala
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  13. #13
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e o posibila cauza... io am patit si asa o kestie... cu un Win Corporate am dat kix in instalare si cu un Profi 2007 am reusit...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Multumesc pentru informatii Domnilor,
    Am instalat in Grafs din AltDVB codecurile date de smv167(pot selecta acum din DS Config si audio si video), acum dupa ce m-am fixat pe Astra 19.2 si dau scanare desi am semnal imi da eroare la scanare.
    Care-i baiul, unde am gresit?
    Skycleaner placa e oarecum instalata dar nu stiu daca e bine. Cum fac sa ma asigur daca e bine sau nu?. Ce pot sa va spun e ca AltDvb porneste, recunoaste placa dar la scanarea unui satelit, desi am semnal spre maxim imi da eroare de scanare pe toti transporderii.

    Multumesc
    Ai incercat sa scanezi si alt satelit sau doar Astra?
    Incearca sa scanezi doar un singur transponder din lista (Astra), dar nu primul, stiu ca intr-o perioada AltDvb-ul dadea eroare la scanarea unor anumiti transponderi.
    Cu exceptia scanarii merge AltDvb-ul? Poti vedea vreun canal?
    Ai o lista cu canale pentru Astra, ca sa poti incerca? Daca nu, uite una aici:
    http://www.zshare.net/download/6680643f13f8be/
    Fisierul se pune in C:\Program Files\AltDVB\SatFiles\Channels

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Ai incercat sa scanezi si alt satelit sau doar Astra?
    Incearca sa scanezi doar un singur transponder din lista (Astra), dar nu primul, stiu ca intr-o perioada AltDvb-ul dadea eroare la scanarea unor anumiti transponderi.
    Cu exceptia scanarii merge AltDvb-ul? Poti vedea vreun canal?
    Ai o lista cu canale pentru Astra, ca sa poti incerca? Daca nu, uite una aici:
    http://www.zshare.net/download/6680643f13f8be/
    Fisierul se pune in C:\Program Files\AltDVB\SatFiles\Channels
    SLAman, Am incercat sa scanez si alt satelit si tot asa.
    Am incercat si cu alt player cu DVB Dream si imi apare urmatorul mesaj:
    " can not create video-decoder filter.Suggestion: Change video codec"
    Cine imi spune ce draq sa fac?. Am incercat sa schimb dar nu gasesc cum sa fac.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top