Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: meniu jvc

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default meniu jvc

    Buna dimineata tuturor.Cine ma poate ajutacu o indrumare.Un prieten are un dvd player jvc xvn342s si spune el a umblat in meniu din telec. si acum nu mai scoate semnal pe nici o iesire video doar pe y si nu se poate vedea clar(desincr.).Va multumesc mult.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stanica View Post
    Buna dimineata tuturor.Cine ma poate ajutacu o indrumare.Un prieten are un dvd player jvc xvn342s si spune el a umblat in meniu din telec. si acum nu mai scoate semnal pe nici o iesire video doar pe y si nu se poate vedea clar(desincr.).Va multumesc mult.
    Prea expert nu sant in domeniul acesta,dar ce sfat pot sa dau este ca orice Player are o optiune de revenire la setarile de fabrica.Sa caute aceasta optiune in meniu si poate rezolva problema,bafta.
    .

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default meniu jvc

    problema asta este ca nu se vede nici meniul nu scoate nici un semnal pe scart

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stanica View Post
    problema asta este ca nu se vede nici meniul nu scoate nici un semnal pe scart
    Hm,problema e groasa,doar unul care are Player identic si sa-i spuna exact pasii pe care ii are de facut pentru revenire.Mi-amintesc ca la inceputuri (prin 2000 sau 2001) cu receiverul digital m-a pus Satana sa schimb limba in Araba sau ceva cu niste semne imbarligate,cu manualul in mana greu,foarte greu am revenit la o limba civilizata (!) si de atunci nu ma mai joc prin meniuri.Deci numai cine are acelasi Player,sau cu manualul Playerului poate sa-si rezolve problema.
    Poate cunoscatorii de pe forum stiu si alte metode (banuiesc ca posibilitati ar trebui sa existe in asemenea situatii) pentru revenirea la setarea corecta,bafta.

    L.E. Mi-am amintit ca pe telecomanda Playerului meu am un buton "MODE",cu care pot modifica iesirile de la Player la TV.Poate are si el aceasta optiune pe telecomanda.
    Last edited by Mayerling; 18th January 2008 at 12:59.
    .

  5. #5
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil tipul a mutat setarile de iesire video de pe Pal pe NTSC, altfel nu vad de unde desincronizarea. Daca cineva are player-ul, trebuie sa ne spuna exact pasii prin care se ajunge in meniul setarilor video, pentru a se modifica optiunea de iesire pe Pal.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hgfdgfui View Post
    Probabil tipul a mutat setarile de iesire video de pe Pal pe NTSC, altfel nu vad de unde desincronizarea. Daca cineva are player-ul, trebuie sa ne spuna exact pasii prin care se ajunge in meniul setarilor video, pentru a se modifica optiunea de iesire pe Pal.
    Sau sa astepte intrarea pe forum a lui @niros ca el sigur ii va da rezolvarea.
    Last edited by Mayerling; 18th January 2008 at 13:12.
    .

  7. #7
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa fie pe telecomanda un buton V-Mode. sa apese pe el pana ii apare iar imaginea pe tv. acum are ecranul negru din cauza ca nu mai scoate nici rgb nici video complex.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top