Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default Cinemax not working with polsat codes


    Dear Users,
    Since 2 or 3 days I am not getting Cinemax channel of hotbird frequency 11488 with polsat codes in my star sat, all other channels are working with polsat package but cinemax channel is not working now , b4 it was ok with polsat package , can any one confirm it

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    411
    Posts Thanks / Likes

    Default

    working fine with dragon / trex cam and latest keys here
    ABA

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    not working here, cinemax2 is ok though.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pakistan
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    working fine with v.plug 2.06 and latest softcam.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pakistan
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default


    retune 11488 or manually select 1801 caid.hope it will solve ur problem.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top