Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Usb-serial driver

    Am un cablu usb-serial pt laptopul meu(nu are port serial) si nu am driver.Are cineva asa ceva?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cbadarinza View Post
    Am un cablu usb-serial pt laptopul meu(nu are port serial) si nu am driver.Are cineva asa ceva?
    Al meu e Gembird,daca-ti este de folos uite aici :http://rapidshare.com/files/84109380...al_Gembird.rar
    .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cablu usb-serial poti sa uiti am 3 bucati aici, bani aruncati nu functioneaza 100% Mai bine cumpara PCMCIA to Serial, e mai scump dar merge perfect cu tot ce am testat Dream500/7020, smartmx04, BlackWidow, Kathrein ufs910, div celulare etc. Cu cablu usb-serial numai probleme...
    Ceau

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect, nu merg 100% niciodata, de fapt depinde de la aplicatie la aplicatie, insa la flash-uit nu prea.

    @cbadarinza
    Eu am unul no-name si merg la el driveri-i de la Hama, daca vrei ti-i trimit.

    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default Serial

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Corect, nu merg 100% niciodata, de fapt depinde de la aplicatie la aplicatie, insa la flash-uit nu prea.

    @cbadarinza
    Eu am unul no-name si merg la el driveri-i de la Hama, daca vrei ti-i trimit.

    Bafta
    Ba merg perfect. Am eu si nu face nici o problema la flash.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu merge

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Eu am 1 care arata asa -->>


    Si merge foarte bine de mai bine de 2 ani !



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Giurgiu, Romania
    Posts
    225
    Posts Thanks / Likes

    Default Si eu

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    Eu am 1 care arata asa -->>


    Si merge foarte bine de mai bine de 2 ani !
    Si eu la fel

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!Poti sa-mi trimiti si mie driveru daca zici ca merge.Trimite te rog pe [email protected]i

  10. #10
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ti-am trimis si eu unu de la meu , poate ai noroc.

    PS.al meu merge de 5 ani fara probleme , numa el stie cite boxuri a flaschuit.

  11. #11
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesti cablul de aici: http://www.adelaida.ro/product_info....544e62359fdee7 inseriat cu unul null-modem nu vei avea nici o problema! Eu flash-uiesc cu el un Xsat410, un Echo790 si un Opticum 7100 CR.
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by genugeo85 View Post
    Daca folosesti cablul de aici: http://www.adelaida.ro/product_info....544e62359fdee7 inseriat cu unul null-modem nu vei avea nici o problema! Eu flash-uiesc cu el un Xsat410, un Echo790 si un Opticum 7100 CR.
    Si eu am cumparat unul la fel si l-am incercat pe un Opticum si pe un S-dragon dar nu merge. Oare de ce? Folosesti alt driver?

  13. #13
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tra View Post
    Si eu am cumparat unul la fel si l-am incercat pe un Opticum si pe un S-dragon dar nu merge. Oare de ce? Folosesti alt driver?
    Folosesc driver-ul din mini-cd-ul ce se livreaza odata cu cablul. Folosesti inseriat cu cablul un null-modem? Atentie la setarea portului com(pe laptop eu am setat com1, pe desktop am setat com2, ca nu m-a lasat altfel, com1 era alocat unei alte aplicatii, care, numai PC-ul stie!?).
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact asa arata si al meu dar nu am driver la el.Ce driver folosesti?poti sa-mi dai un link sau chiar driverul pe mail

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by genugeo85 View Post
    Folosesc driver-ul din mini-cd-ul ce se livreaza odata cu cablul. Folosesti inseriat cu cablul un null-modem? Atentie la setarea portului com(pe laptop eu am setat com1, pe desktop am setat com2, ca nu m-a lasat altfel, com1 era alocat unei alte aplicatii, care, numai PC-ul stie!?).
    La fel am folosit driverul din mini-cd. Intradevar laptopul nu m-a lasat decat pe un singur port com (pe care l-am setat de altfel), in rest dadea eroare conectare. Am inserat si un cablu null-modem dar nimic. Nu gasesc solutia. Ai vreo sugestie?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top