Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    [email protected]@road
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default big problem!!! dbox2I

    ce dracu se intampa ca nu mai pot inregistra prin retea cu boxul i-mi arata continuu no connection to stremingserver desi i-mi merge reteaua cu el pot pune imaginile fara probleme,acceasi problema si la neutrino si la enigma,iar culmea culmilor cu wingrab merge inregistrarea dar i-mi ia a doua limba(la tps franceza-pe vremuri la d+ spaniola) are cineva habar ce se intampla,mi-e frica sa nu aiba ceva boxu ca am pus iar sistemul de operare si la fel am crezut ca e din firewall dar nu!

    Astept un pic de ajutor din partea voastra!
    tks!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc simplegrab. trebuie sa setezi in meniul netzwerkeinstellungen IP adresa de la box, HTTP Port 80 si server port 4000. daca zici ca iti arata no connection to streaming server inseamna ca ceva setat gresit in retea. La neutrino in meniul dbox/network e o optiune test network now, vezi daca merge.
    E ciudat, mie de ex nu imi merge NGRAB, reusesc doar cu Simplegrab.
    La un momenta dat am avut kalibo enigma si mergea doar NGRAB.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    [email protected]@road
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sint tote setate corespunzator --- ngrab = enigma intodeauna, sgrab = neutrino iar wingrab amandoua, poate o alta idee E CEVA PUTRED SI NU STIU UNDE?

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: big problem!!! dbox2I

    DACA LA MINE MERGE ASA CUM MI-AI ARATAT CHIAR TU DE CE NU AR MAI MERGE LA TINE. EU CRED CA PROBLEMA ESTE DIN CALCULATOR FIINDCA ACELEASI SETARI DE LA DBOX-UL MEU (CARE LA MINE MERGE) LA TINE TOT NU VREA SA MEARGA.
    ORICUM MULTUMESC PT AJUTOR! SPER CA AI PRINS TIMP FRUMOS..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VERY SERIOUS PROBLEM.
    By dhome05 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 27th July 2006, 03:16
  2. Problem about hot 6.9
    By spot1bay in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 15th March 2006, 13:25
  3. problem with ECM
    By raphex in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 15th November 2005, 13:51
  4. @ problem
    By msalman in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 30th July 2005, 09:13
  5. Problemă !!!
    By skycleaner in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 20th July 2005, 18:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top