Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: ip dinamic

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default ip dinamic

    am ceva probleme cu gbox-ul pana azi am avut ip fix iar de azi dupa masa am ip dinamic nu stiu ce sa fac ,acum i-mi apar toate peers.offline

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    du-te si fa update la dyndns-ul tau.

    nick1968

  3. #3
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune routerul sa faca update la dyndns sau foloseste inadyn al dreamului.
    Poti sa faci update si manual pana configurezi una dintre cele 2 chestii.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by todut View Post
    am ceva probleme cu gbox-ul pana azi am avut ip fix iar de azi dupa masa am ip dinamic nu stiu ce sa fac ,acum i-mi apar toate peers.offline
    Da de unde ai net?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nick1968 View Post
    du-te si fa update la dyndns-ul tau.

    nick1968
    si aproximativ in cat timp face update-ul

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    imediat, trebuie sa iti apara noul IP.

    ca sa eviti chestii de genul asta activeaza functia de update din router sau daca nu are activeaza inadyn-ul din gemini.

    nick1968

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by todut View Post
    am ceva probleme cu gbox-ul pana azi am avut ip fix iar de azi dupa masa am ip dinamic nu stiu ce sa fac ,acum i-mi apar toate peers.offline
    updateaza-ti contul de dns.ca s-ar putea de acolo sa fie.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare.Am o rugaminte la expertii de aici sa ma ajute la configurarea ip dinamic.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mergi pe http://www.no-ip.com/services/manage...namic_dns.html si inregistreaza`te aici

    ai sa ai ceva de genu` satdream.no-ip.info care va fi nimic altceva decat o ancora fixa catre IP`ul tau dinamic
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai sa ai ceva de genu` satdream.no-ip.info care va fi nimic altceva decat o ancora fixa catre IP`ul tau dinamic[/quote]

    Eu am deja cont acolo,dar totul este offline.
    Last edited by satdream; 29th January 2008 at 14:29.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by satdream View Post
    ai sa ai ceva de genu` satdream.no-ip.info care va fi nimic altceva decat o ancora fixa catre IP`ul tau dinamic
    Eu am deja cont acolo,dar totul este offline.[/QUOTE]


    daca ai cont de dyndns inseamna ca nu ti-a facut update. du-te si fa update la IP. ca dsa nu mai ai probleme de genul asta configureaza inadyn-ul din dreambox si iti va face update instantaneu.

    sper sa reusesti. daca nu, da de stire...
    nick1968

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top