Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: tcm cu blocaj

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default tcm cu blocaj

    pe hotbird 10949,dupa 5 secunde de functionare,se blocheaza canalul TCM...pe My theatre 3.37.2..disfunctionalite sesizata incepand cu ziua de azi..in schimb...merge fara probleme pe celelalte canale codate de pe acest transponder...ieri mergea ok...m-am gandit ca poate nu suporta mai nou subtitrarea My Theatre ,dar pe gigi merge fara probleme...o solutie,ceva?

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by darkkoder View Post
    Treci pe astra sau foloseste dvb dream lasa porcarii de genu my theatre

    Grow up dude

    1 Ce legatura are astra cu problema lui ?
    2 De cand ai devenit tu asa expert in DVB playere incat sa cataloghezi My Theatre ca fiind "porcarie" ?

    Pun pariu ca tu nici macar nu stii sa l folosesti cum trebuie...ce sa mai vorbim de o parere avizata in ceea ce inseamna un astfel de soft.

    Parca am vazut pe cineva aici ca te a trimis inapoi la scoala, eu zic sa incepi direct cu gradinita

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mitru View Post
    pe hotbird 10949,dupa 5 secunde de functionare,se blocheaza canalul TCM...pe My theatre 3.37.2..disfunctionalite sesizata incepand cu ziua de azi..in schimb...merge fara probleme pe celelalte canale codate de pe acest transponder...ieri mergea ok...m-am gandit ca poate nu suporta mai nou subtitrarea My Theatre ,dar pe gigi merge fara probleme...o solutie,ceva?
    incearca sa stergi canalele de pe acel transporder si rescaneazale iar,la mine merge perfect
    eventual opreste functia de au

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by darkkoder View Post
    Treci pe astra sau foloseste dvb dream lasa porcarii de genu my theatre
    cu scuzele de rigoare dar e programul cel mai bun pe care merge subtitrarea (fara decalari in timp ...) la programele ro (gigi ),cu conditia sa stii sa-l setezi ok,asa ca mai invata si
    testeaza pls

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Angry

    am senzatia ca e din plugins...daca e activat v plug-ul,intra subtitrarea si se blocheaza...daca dezactivez v plug,si las s2-emu activat,merge Tcm ..fara subtitrare...e curios,caci ieri erau setate ambele pluginuri si nu era nici o problema...mergea subtitrarea

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    gherla
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok darkkoder...am luat si versiunea dvb dream 1.4h..dar,habar n-am unde-s setarile pt.subtitrare...poate imi dai un indiciu...merge TCM pe hotbird..caut subtitrarea in romana..pe astra am dat de o versiune franceza...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top