Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum instalez Nvidia codec

    Acum ceva timp am reusit sa instalez Nvidia codec sa-l pot folosi cu progdvb. Dupa un timp a trebuit sa reinstalez pe aici una alta si de atunci tot incerc sa repun nvidia codec la loc dar primesc numai erori.

    Problema e ca eu nu mai am fisierele cu care l-am instalat prima oara si acum am dificultati sa gasesc pe net ce-mi trebuie

    Un pic de sjutor se poate?

    Sau poate dati o solutie cum sa nu imi mai consume atatea resurse progdvb-u. Sigur e de la codecul folosit acum: elcard... Ah, si fara sa trec pe altdvb sau alte softuri ca din progdvb pot folosi pluginul pt HH. Din celelalte nu a mers...

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru codec Nvidia (Testat) - http://www.brain.net.pk/~asgharkhan/
    Ca sa-l folosesti cu ProgDvb citeste - http://www.********.ro/f2/viewtopic.p...ighlight=codec

  3. #3
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar exista cineva caruia sa ii functioneze corect filtrul "nvidia by scaistar"?

    Ma refer la meciurile de fotbal de ex. unde filtrul elecard nu ajunge (apar urme ale jucatorilor si imaginea fuge usor, cu alte cuvinte nu e clara".

    Incer de ceva vreme sa instalez corect dar nu merge .

    Cand am imagine corecta am si eroare de genul ca filtrul nu e corect sau ceva legatura din filtru e gresita. cand nu am eroare la acest filtru, merge sacadat si cu sunet prost.

    Chiar am nevoie de ajutor pentru ca am renuntat la "cablu" .

    multam.

  4. #4
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa obtin imaginea orecta fac urmatoarele:

    1. "unregister toate filrele"
    2. register "nvidia by scaistar" -merge prost asa cum am descris mai sus
    3. aleg filtrul elecard (care e unregister"

    Acum apare eroare normala "filter elecard not found" dar programele functioneaza bine . Toate bune dar ma incurca la schimbarea canalelor cand apare eroarea "filter elecard not found".

    sunt convins ca im iscapa ceva desi am sapat forumul acesta foarte adanc.

  5. #5
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multam de ajutor.

    peste 200 de vizualizari la topic si nici un reply.

    nu vreau sa fiu carcotas dar cei ce se ocupa cu promovarea progdvb puteu macar sa posteze un simplu "nu se poate".

    Sunt convins ca probleme cu acest filtru il au multi, altfel primeam un raspuns de la unul din sutele de vizitatori ai topicului.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum e cu Nvidia (nu l-am folosit niciodata).
    Favoritul meu este Elecard (dar nu cel default din ProgDVB, acela fiind o versiune veche) ci Moonlight-Elecard MPEG Player 3.0....
    Iar pt HDTV folosesc cyberlink din PowerDVD 6
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote
    multam de ajutor.

    peste 200 de vizualizari la topic si nici un reply.

    nu vreau sa fiu carcotas dar cei ce se ocupa cu promovarea progdvb puteu macar sa posteze un simplu "nu se poate".

    Sunt convins ca probleme cu acest filtru il au multi, altfel primeam un raspuns de la unul din sutele de vizitatori ai topicului.
    Pentru D-zeu dar uita de tentativa de receiver numit ProgDVB. Instaleaza AltDVB chiar daca te vei chinui putin la inceput, pentru ca punem pariu ca pana la urma tot la el ajungi. Apoi citeste mai intai ce am sris aici
    http://www.********.com/f2/viewtopic....35ff1940f22ee8
    si daca mai ai intrebari o sa-ti raspund. Dar nu legat de progdvb. Am presupus ca ai placa video de la Nvidia cel putin geforce4 MX. Daca ai de la ATI nu te pot ajuta fara incercari dar pentru Nvidia e testat de mine si e asa cum folosesc eu fara probleme.

  8. #8
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat cu Progdvb si nvidia printr-un "truc" si functioneaza super. POate e un bug de al Progdvb dar nu ma pronunt.

    In mesajul anterior ziceam ca am reusit sa obtin imaginea dorita dar aparea eroarea cu filtru not found. Ei bine la setarile filtrului am pus "blank" si culmea sau nu functionea totul super ok si am 12% usage proc.


    florinbss2 multumesc de sfat pentru Altdvb dar este mai greoi ca si Progdvb , atat la filtre cat si la diseqc pentru H-H.

  9. #9
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa o reinstalare de windows normal ca "trucul" nu mai functioneaza.
    Nu inteleg de ce e asa greu sa se upload-eze undeva niste filtr si graphuri ok care functioneaza si in fast motion.
    ma duc sa mi pun ss2-u si restu soaftelor vietii e foc.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote
    dupa o reinstalare de windows normal ca "trucul" nu mai functioneaza.
    Nu inteleg de ce e asa greu sa se upload-eze undeva niste filtr si graphuri ok care functioneaza si in fast motion.
    ma duc sa mi pun ss2-u si restu soaftelor vietii e foc.
    Daca te-ai hotarat cu AltDVB am scris un tutorial de scriere a unui graph aici

    http://www.********.ro/upload/Crearea..._in_ALTDVB.zip

    Si eu utilizez Prog DVB doar pentru rotitea antenei HH.
    Teacher

  11. #11
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc , super explicatie.

    spune-mi te rog cu altdvb nu pot misca H-H -ul automat la schimbarea canalelor?
    vad ca ma lasa sa pun pluginul ss2diseqc dar nu se misca motorul automat ca si in progdvb.

    aici ma poti ajuta?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote
    Multumesc , super explicatie.

    spune-mi te rog cu altdvb nu pot misca H-H -ul automat la schimbarea canalelor?
    vad ca ma lasa sa pun pluginul ss2diseqc dar nu se misca motorul automat ca si in progdvb.

    aici ma poti ajuta?
    Din pacate nu pentru ca nici eu nu am reusit sa o controlez, cred ca AltDVB nu se intelege prea bine cu ultimele versiuni de drivere de la Mibi si probabil ca versiunea viitoare de AltDVB va remedia lucrul asta. Am incercat si eu de cateva ori pana mi-am dereglat antena de a trebuit sa o resetez iar apoi am renuntat. Dar e simplu, deschid ProgDVB doar pt rotire apoi il inchid si ma uit cu AltDVB.
    Teacher

  13. #13
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    no comment

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. filtergraph pt. nvidia pure video codec
    By jimmy202 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 20th May 2006, 00:12
  2. Cum instalez un Max?
    By greby in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 28th March 2006, 11:48
  3. cum instalez un ss2
    By mak222mak in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 1970, 08:24
  4. filtergraph pt. nvidia pure video codec
    By jimmy202 in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 09:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top