Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60

Thread: tps

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default tps

    Buna ziua,as dori o lamurire din partea celor mai buni. Am un rec zehnder dx 580 cu patch ver. s3.10 nu mai vrea sa decodeze tps pe orice pachet se blocheaza l am lasat si peste 10 min.Stie cineva solutia s au daca se mai poate.

  2. #2
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stanica View Post
    Buna ziua,as dori o lamurire din partea celor mai buni. Am un rec zehnder dx 580 cu patch ver. s3.10 nu mai vrea sa decodeze tps pe orice pachet se blocheaza l am lasat si peste 10 min.Stie cineva solutia s au daca se mai poate.
    incearca sa lasi pe un canal de pe frecventa 10873 v 27500
    pe alte receptoare aici face AU=auto update la key
    nu stiu daca la receptorul tau e la fel
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default tps

    problema este ca se blocheaza rec. si nu mai ia nici o comanda mersi mult

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact asa patesc si eu cu canal+,+sport,+decale.

  5. #5
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stanica View Post
    Buna ziua,as dori o lamurire din partea celor mai buni. Am un rec zehnder dx 580 cu patch ver. s3.10 nu mai vrea sa decodeze tps pe orice pachet se blocheaza l am lasat si peste 10 min.Stie cineva solutia s au daca se mai poate.
    La fel s-a intamplat cu Echo7x0! Problema s-a rezolvat cand a aparut varianta 3.11! Pana la urma este, se pare, problema de soft...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In acest moment tot pachetul TPS mai putin multivisioanele merg pe vechiul via 1 si nu este necesar nici un Au de key , merge cu vechile key de acum cativa ani Cauta in meniu daca ai cumva posibilitatea sa dezactivezi secventa de Au la TPS id 007C00.Se pare ca instructiunile pe care le trimit acum blocheaza unele receivere.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default perfecta dreptate

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    In acest moment tot pachetul TPS mai putin multivisioanele merg pe vechiul via 1 si nu este necesar nici un Au de key , merge cu vechile key de acum cativa ani Cauta in meniu daca ai cumva posibilitatea sa dezactivezi secventa de Au la TPS id 007C00.Se pare ca instructiunile pe care le trimit acum blocheaza unele receivere.
    bai fratilor de peste o saptamana merge TPS chiar si multivison
    cu cheile alea vechi vechi
    inca ne bucuram noi astia fara share si alte dreamuri
    pa

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    bai fratilor de peste o saptamana merge TPS chiar si multivison
    cu cheile alea vechi vechi
    inca ne bucuram noi astia fara share si alte dreamuri
    pa
    Mai exact de la 2 ian (cel putin atunci am observat ca nu mai e nevoie de AES)
    Pe tp-ul cu multivisioanele (11662 V) nu se deschide nici un canal doar cu cheile vechi.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default nu stiu ce e cu multivisoanele dar merg

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Mai exact de la 2 ian (cel putin atunci am observat ca nu mai e nevoie de AES)
    Pe tp-ul cu multivisioanele (11662 V) nu se deschide nici un canal doar cu cheile vechi.
    nu am pus nici o cheie de un secol
    si merg toate TPS urile pe un 4125 evo patch concorde 1.5
    multivisioanele merg si ele
    in rest pace people

  10. #10
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rock5 View Post
    nu am pus nici o cheie de un secol
    si merg toate TPS urile pe un 4125 evo patch concorde 1.5
    multivisioanele merg si ele
    in rest pace people
    V 007C00 08 AFAA50ACBBD8263B ;TPS France 13E key update: 01/09/2004
    V 007C00 09 2015E1763FE9ED27 ;TPS France 13E key update: 09/09/2004
    V 007C00 0A 1AA95722DA2222AA ;TPS France 13E key update: 04/10/2004
    V 007C00 0B 4FC06186E48C357C ;TPS France 13E key update: 20/10/2004
    V 007C00 0C 8A00CB94FB8A492D ;TPS France 13E key update: 08/12/2004
    V 007C00 0D 124B6C81861E02B3 ;TPS France 13E key update: 20/06/2004
    V 007C00 0E CE2F7EBA0AA4DD51 ;TPS France 13E key update: 25/07/2004
    V 007C00 0F 7A5BB67667140E2B ;TPS France 13E key update: 25/07/2004


    Cu cheile de mai sus nu se deschid canalele de pe frecventa multivision ....or fi mergand pe o cheie AES care o ai default in receiver

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se foloseste doar cheia de servici 08: AFAA50ACBBD8263B

  12. #12
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Se foloseste doar cheia de servici 08: AFAA50ACBBD8263B
    Da , merg toate cu servicekey 08 mai putin M-visioanele.Scoate din receiver-ul tau AU la AES si orice tine de ea si sa-mi zici apoi , eu am incercat pe 3 receivere diferite si nu se deschide.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default deci la mine merge

    Quote Originally Posted by SAFETRON1 View Post
    Da , merg toate cu servicekey 08 mai putin M-visioanele.Scoate din receiver-ul tau AU la AES si orice tine de ea si sa-mi zici apoi , eu am incercat pe 3 receivere diferite si nu se deschide.
    am pus de mai demult o keie AES
    probabil de aia merge
    multivisioanele merg
    pa

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Sibiu - Romania
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default canalSat France

    Intrebare: am SS2 si dualfeed LNB pe Astra si Hotbird si deschid fara probleme TPS de pe Hotbird. De ce nu vad de pe Astra CanalSat France ( de ex. SPORT+ unde am semnal 56% ?

    tks

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kosmap View Post
    Intrebare: am SS2 si dualfeed LNB pe Astra si Hotbird si deschid fara probleme TPS de pe Hotbird. De ce nu vad de pe Astra CanalSat France ( de ex. SPORT+ unde am semnal 56% ?
    Pt ca e in alt sistem de criptare.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top