Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti pe stanga
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default Configurare router

    Salut

    Dupa multe incercari de setare a gbox-ului,eu si impreuna cu un prietenul chris-walter am ajuns la concluzia ca este de la router. Am routerul canyon cn-br1.
    Am intrat in meniul lui la virtual server si am scris porturile care doresc sa le forwardez (21 tcp,23 tcp si 5566 udp). Internet am pe dm pentru ca am downlodat pluginuri de pe serverul de la gemini.
    Ce setari trebuie facut ca sa pot sa fac gboxul sa comunice pe portul 5566?

    Va multumesc

    Uitati si setarile mele :

    Last edited by sandilau; 13th January 2008 at 13:55.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am acelasi router ca si tine si merge fara probleme. Incearca sa faci forward la BOTH (TCP+UDP) pentru fiecare port si poti sa pui gbox-ul si la Special Application cu incoming pentru 5566. Dupa aia mai restarteaza si routerul si dream-ul, trebuie sa mearga.
    1.4 Al, 0.3 dB, Pozitioner Moteck+12",SS2,62E<->30W
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, VU+UNO, DM500S, BR-6574N Router
    1.15 Fe, 0.2 dB Maximum, HH SG 2100 (de vanzare)

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la canyon se face forward si pe UDP si TCP !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti pe stanga
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus la forward toate porturile posibile 21,23,5566 both si tot nu merge. Din cate stiu ar trebuie sa mearga telnetul pe portul 23, si daca dau la telnet open sandilau.no-ip.org nu se intampla nimika, imi zice ca could not connect to host.
    Chiar nu stiu ce sa ii mai fac.Pe dm este pornit gboxul si tot nu pot sa ma conectez la linii, tot le vede offline. In schimb am internet si raspund la ping yahoo.com,rol.ro s.a.m.d.
    Ce ar putea sa mai fie?

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu firewall - urile cum stai ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sandilau View Post
    Salut

    Dupa multe incercari de setare a gbox-ului,eu si impreuna cu un prietenul chris-walter am ajuns la concluzia ca este de la router. Am routerul canyon cn-br1.
    Am intrat in meniul lui la virtual server si am scris porturile care doresc sa le forwardez (21 tcp,23 tcp si 5566 udp). Internet am pe dm pentru ca am downlodat pluginuri de pe serverul de la gemini.
    Ce setari trebuie facut ca sa pot sa fac gboxul sa comunice pe portul 5566?

    Va multumesc

    Uitati si setarile mele :


    Vezi ce e cu firewall-ul!
    Vezi care e ip-ul receiverului si pune-l doar pe ala(vad ca ai mai multe in imaginea prezentata)!
    Vezi ce antivirus ai si ce setari are!
    Vezi ce provider ai sa nu fie blocate de la ei!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bucuresti pe stanga
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata am rezolvat. In virtual server era toata lista ocupata, si la sfarsit erau valorile pt dm. Am renuntat la tot ce era in plus si am lasat doar ce era pt dm. Routerul asta dupa parerea mea se uita doar la inceputul tabelei si nu ajunge la sfarsit. Deci concluzie setati doar porturile care sunt necesare- eu aveam si valori pt remotedesktop,apache etc.
    Multumesc in special chris-walter care a fost tot timpul in contact cu mine si ca a avut rabdare . Ii raman dator.
    Now is up and running.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top