Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default cum se baga cheile pentru premiere intr-un strong 4401

    cine poate sa-mi spuna cum se baga cheile de premire in receiver ca am incercat si nimic(pauza)va multumesc

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by djcipi View Post
    cine poate sa-mi spuna cum se baga cheile de premire in receiver ca am incercat si nimic(pauza)va multumesc
    Din cate stiu nu merge acest pachet pe Strong 4401.Decodeaza doar ceva programe in via1 (HB13) si crypto (sirius 5). Nu cred sa mai aibe viitor in ale decodarii A trecut unul pe mana mea dar pe atunci mergea D+.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o problema cu acest receiver:cand il pornesc se aprind ambele leduri,si cel rosu si cel verde si se blocheaza.Stie cineva ce pot sa fac?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris View Post
    Din cate stiu nu merge acest pachet pe Strong 4401.Decodeaza doar ceva programe in via1 (HB13) si crypto (sirius 5). Nu cred sa mai aibe viitor in ale decodarii A trecut unul pe mana mea dar pe atunci mergea D+.
    pina sa treaca in n3 mergea fara probleme d+,mai merge tps,bis , raiurile,srg,+inca vreo 30 de canale [simulcript cu crypto]vh1 ,mtv france mtv base mtv idol mtvpulse ,,,samd
    premiere emite simulcript nagra /beta[nix pe strong 4401]asa ca asteptam un patch mai nou
    Last edited by gladix; 13th January 2008 at 15:12.
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Voua va merge canal+,canal+sport,canal+hitech,canal+family de pe hot bird cu chei TPS?
    Eu cand dau pe canalele respective mi se blocheaza receiverul.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu m=am bagat pe hotbird eu m-am axat mai mult pe pachetele romanesti si pe premiere ca aunosc limbile sa ma uit si sa nu inteleg nimic nu imi prea place

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi premiere cu strong4401?

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default to mokanu

    Quote Originally Posted by mokanu View Post
    Vezi premiere cu strong4401?
    nu din pacate si am auzit ca nici nu merge pana nu scoate cineva un patch nou..dar prind ceva romanesti

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top