Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: skystar

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Post skystar

    folosesc de aproximativ 3 ani un skystar 2 si as vrea sa il inlocuiesc cu ceva mai performant,eventual un tuner cu ceva mai multe intrari.
    as aprecia daca cineva mi-ar recomanda ceva modele.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu o intrare ( marea majoritate a receiverelor ) , Dreambox 500
    Cu doua intrari AB IpBox 400 sau 422 sau Dreambox 7025

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare!
    - am o problema pe care sper sa ma ajutati sa o rez. Tocmai am achizitionat o placa ss2 rev. 2.6 si nu reusesc sa o fol.(sau nu stiu cum se fol,). De vreo 2 sapt. ma chinui sa scanez pe hotbird si pe eutelsat w2 si nu prinde nimic.... semnalul este zero... de parca pl. ar fi defecta sau poate tunerul ei. Ca sa fiu sigur ca antena e poz. corect am fol. un reciver cu care nu am avut nici o problema... a functionat de la bun inceput. V-as ramane profund indatorat daca m-ati ajuta si pe mine cu aceasta problema, Va multumesc anticipat!

    P.S. Mentionez ca sunt novice in acest domeniu, dar la computere ma pricep destul de bine!

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica cu un voltmetru daca placa scoate pe mufa pentru lnb tensiunile de 14/18 volti cand schimbi din soft polaritatea (orizontal sau vertical) daca nu, inseamna ca nu alimenteaza lnb-ul.

  6. #6
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    skystar e mai bun decat pinnacle. pinnacle nu au tuner hard, folosesc conversie directa. adica au la intrare un mixer, semnalul vine de la satelit digital si e mixat direct cu oscilatorul local iar acordul pe frecvente se face emuland tunerul din niste dll-uri. e mai insensibil cu mult decat skystar. am avut unul in teste de la Flamingo Computers si pe atunci, pus pe un Pentium 4 la 1,7 GHZ cu memorie 256 Mb Rambus, omora pc-ul cand faceam captura.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top