Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa reglajul pe Thor...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up reglare Thor

    Quote Originally Posted by darkkoder View Post
    Tinta mea este gigi tv deci n-am ce ascunde.

    Ca introducere spun de ce dispun:
    1.un receptor fta strong 4155

    2. oala fe de 1,1 m offset

    Deci rog pe cineva dintre expertii de pe forum sa ma ajute sa fixez antena.
    Din pacate in meniul receptorului nu apare sat intelsat 10-02 cum scrie pe lyngsat.Deci ce-i de facut?
    Sa nu fiu inteles gresit as vrea sa fixez antena cu strongu apoi treaba grea o fac oricum cu ss2.
    Deci e foarte dificil sa-l fixez m-am gandit chiar sa editez cumva satelitul pe strong apoi sa caut o frecventa pe care am posturi fta.
    Alta durere a lobului stang din partea dreapta ca nu dispun nici de un aparat care arata cas pe un satelit anume.
    Va rog foarte mult sa ma ajutati cu niste solutii cat mai la indemana!
    Salutare.
    Ia receptorul mergi la un preten fixeaza satelitul Thor sa functioneze un canal sau mai multe sau toate programele pe satelitul Thor e mai bine, si dupa care te inarmezi cu multa rabdare si te apuci de reglag cu televizorul linga tine pina apare programul pe care-l cauti, si restul o sa te descurci.
    Bafta la reglaj.

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce a spus iosi e ok..
    Altceva vreau sa iti spun si eu

    nu folosii pt cautarea satelitului SS2
    am impresia...ca asta gaseste...semnal doar dupa ce dai scanare... pe un transporder...de pe acolo cu niste canale FTA 12687 H 27500
    si nu cum apare semnalul la orice receptor..digital daca prinzi semnalul
    cel mai bine pt cei incepatori...le recomand...sa caute sa priveasca prin jur..sa vada daca nu cumva se vede o antena digi si astfel sa stie aproximativ directia...in care sa orienteze antena ..daca nu are o busola...macar..sa aiba un receptor cu niste canale gata scanate FTA=free to AIR .. (scanate de altundeva de la o antena gata setata) ...si miscand antena incet...sa prinda acele canale FTA
    miscarea...trebuie sa fie...foarta fina...dupa ce se prinde semnalul...pt reglarea...elevatiei...(inclinara antenei)
    succes
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by darkkoder View Post
    T
    ....oala fe de 1,1 m offset
    ....treaba grea o fac oricum cu ss2.
    Setup4PC , transponder 12245 / H / 28000 ( vezi ca si bipaie in speaker )

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacata aci pe o raza de cativa km nu sunt antene pe gigi
    era si cazul sa apara una ! succes !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    Tm
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Recomand sa gasesti macar un satelit, chiar si Astra sau Hotbird, sa- ti fixezi oarecum pozitia acestuia, apoi sa cauti urmatorii sateliti din aproape in aproape mergand spre directia dorita!( problema de geometrie, satelitul cel mai sudic fata de zona ta are elevatia cea mai mare, ceilalti coboara putin cate putin )
    Daca ai un receiver gata programat e mai bine, eventual sa iei unul cu imprumut sau sa-l programezi pe al tau la alta locatie!
    Daca ai si un receiver analogic problema e putin mai simpla pentru ca vezi imediat daca ai semnal!
    Bafta si nopti nedormite!
    Last edited by ardu67; 19th January 2008 at 13:30.
    Skystar2, SG-2100, 2xDolce, 1xDigi, poz. Strong x 1.2 Fe

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba darkkodere... chiar tu nu esti in stare sa gasesti Intelsatu? Hahahaha! Eshti de rasu curului. Si mai vroiai download offline. Poate cu o antena Yagi ca pe parabola esti un LNB mort... sau daca nu mort ai polarotoru defect. Asta din cauza ca furi foarte mult curent pe la borne. Sunt lamurit cu tine. Pacat de astia ca te baga in seama... Sau vorba ta: "Deci da, deci nu"
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man io nu am inceput primul.... ia uita-te un pic aici cum ai atacat cu un croseu de dreapta http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=2665&page=99 post 1483...
    Skycleaner ajuta-te pe tine insuti inainte sa ajuti pe altii.
    si abia dupa am ripostat cu o eschiva si un upercut fin...
    Ba sa mor io daca tu nu eshti nebun... punct.
    deci cam asa a inceput... dar hai sa lasam pentru offtopic...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Romania
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa scanezi pe 1W, la setari sa ai frecventa 11.823, polaritate Orizonatala (H) si SR 28000. Acolo ai Party TV al lui Costi Costitza. Daca prinzi semnal peste 90% pe aceasta frecventa atunci cu siguranta ai semnal si pe Intelsat 1002 (0,8W).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top