Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default Schimbare canale motor H-H

    De ce pleaca motorul numai pe anumite canale din lista?Trebuie sa dibuiesc intai canalele cu pricina,altfel nu se muta de pe satelit.Din ce poate fi asta,motor receiver sau lista de settinguri?
    Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te referi la Dreambox ? Atunci s-ar putea sa ai programe scanate inainte de a avea H-H , iar pe cele pe care merge montura le-ai scanat cu montura setata . Incearca sa stergi din lista programele care nu merg si sa rescanezi transponderele respective .

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba setarile, alegi ce-ti place de aici.
    http://www.rdi-dreambox.com/showfile...00/+/Settings/




  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DA, ma refer la Dreambox 500. Am scimbat settingurile si face idem.
    Ex: Daca vreau 13 est tre sa dau pe Ushuaia,altfel nu pleaca.
    5 est > Taraf TV
    1 vest> 24 tv (nordic)
    16 est > Alfa omega
    19 est> D+
    Si cam atat,pe restu' nu vrea si pace-sau n-am dibuit canalele.Mentioneez ca am dat si reset la motor,am rescris si prin serial img la dream.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba LNB-ul .
    dupa cite vad , nu-ti merge numai pe programele cu polaritate verticala.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am gandit si eu la asta,dar sunt programe in H unde nu comuta.Am sa incerc si varianta cu schimbarea LNB...
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea sa fie o alta problema, verifica la " satelite configuration " daca satelitii pe care ai probleme apar in lista, daca nu sunt, apesi in mod repetat " new " si o sa-i adauge la coada listei, apoi " save " si ar trebui sa mearga ..... daca asta este problema.




 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top