Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox control center--ajutor

    am o retea locala,mentionez ca am 2 ip-iuri,unu la calc unu in dream,intradevar e configurat de cineva,dreamul merge ,vede in s---e,dar azi am vrut sa intru in el cu dream control center ,dar surpriza-configuration -network ok- unda verde! am dat pe ftp si nimic ...prima fereasta goala(la dream) iar calc il vad.
    Ce pot face? Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    verifica daca ai pus parola corect.
    poate ai schimbat-o....
    default este dreambox.
    succes.

    nick1968

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by nick1968 View Post
    verifica daca ai pus parola corect.
    poate ai schimbat-o....
    default este dreambox.
    succes.

    nick1968
    parola=dreambox
    name=root
    Dubios,foarte dubios
    ------------------
    FTP Connected

    Bootmanager: not found.
    Telnet login incorrect!
    --------asta imi da cind ii dau reconect

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi ca nu e aia parola. ai alta parola de aia iti da telnet login incorect!

    nick1968

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc ,caci nu mai ma chinui
    cert este ca persoana de la care vad,la configurat dupa placul lui--admir asta ca e afacerea lui Dar am fost doar curios,dar incet incet poate voi invata cu ajutorul vostru tainele dreamului.Pur si simplu dupa un an si ceva ,decind vad cu el,azi ma apucat ideea de el,....poate din cauza timpului
    va multumesc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by giolgau View Post
    Bootmanager: not found.
    executa un restart la aparitia aceste erori - eu nu am reusit sa o corectez altfel decit printr-un reboot din telnet
    din moment ce ai si mesajul "Telnet login incorrect!", incearca sa te conectezi prin telnet-ul de winxp, manual (start --> run - cmd --> telnet --> o "ip local")

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    executa un restart la aparitia aceste erori - eu nu am reusit sa o corectez altfel decit printr-un reboot din telnet
    din moment ce ai si mesajul "Telnet login incorrect!", incearca sa te conectezi prin telnet-ul de winxp, manual (start --> run - cmd --> telnet --> o "ip local")
    Primul lucru pe care il cere este dreambox login: (implicit este root) iar al doilea este PASSWORD, daca password nu este bun, atunci ai login incorrect, deci in cazul lui, este clar ca are alta parola decat dreambox...
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    cel care ti-a configurat dreamboxul ti-a schimbat si parola, ceea ce este normal cind participi la shah.
    intreaba-l pe cel ce ti-a configurat ce parola a pus si o sa poti intra in dream linistit.

    succes
    nick1968

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar fara sa il intreb nu se poate?
    in afara de :factory reset?
    Omul nu vrea sa isi piarda clientii...,

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazul in care ti-a schimbat passwd. Era de datoria lui sa ti-l si comunice.
    Intreaba-l linistit.
    Poti sa schimb Imaginea cu totul prin serial cu dreamup si setat din nou. Dar find incepator si neavind cofiguratia pentru cs salvate, vei avea surprize.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by giolgau View Post
    dar fara sa il intreb nu se poate?
    in afara de :factory reset?
    Omul nu vrea sa isi piarda clientii...,


    cum adica : sa nu isi piarda clientii? asta inseamna ca platesti pentru Shah?

    cere parola, intra in dream si fa prima oara un back-up, iar apoi incearca sa te joci un pic cu el!

    succes

    nick1968

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pun pariu ca nu ii va da parola!
    El l-a configurat cum a dorit si nu a mia vrut sa dea la nimeni, mie mi se pare corect ( nu cred ca ii cere bani doar ca nu doreste si alte atacuri ). Daca clientului nu i se pare corect poate sterge imaginea ( factory reset ) baga alta si se pune pe cautat alt/alte servere.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello Geolgau,
    Man, cind citesc ce iti spun mai toti,eu vad ca nimeni nu te ajuta,uite eu am avut aceeasi problema si am rezolvat fara sa schimb imaginea sau cine stie ce..
    Ai pm?

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default help

    aceasi problema ca la giolgau ,care e solutia

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pun pariu ca nu ii va da parola!
    El l-a configurat cum a dorit si nu a mia vrut sa dea la nimeni, mie mi se pare corect ( nu cred ca ii cere bani doar ca nu doreste si alte atacuri ). Daca clientului nu i se pare corect poate sterge imaginea ( factory reset ) baga alta si se pune pe cautat alt/alte servere.
    -----
    ai dreptate ,nu mia dat parola/e afacerea lui,nu face dreamul cit face abo la sha..
    E drept ca vad ceva 25% din ce se vede ,dar mi sa stirnit si mie interesul fata de dream,
    Daca ii dau factori reset tot nu pot trece de parola,si fara ajutorul vostru e cam greu

    --
    am pm

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top