Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 6xx5 si Viacess 2.5

    Are cineva idee daca strong-urile de tipul 6125, cu patch-ul care il folosesc, utilizeaza si chei de via2.5 ?
    Am vauzt cateva chei postate in topicul de chei pt. Sex TV si DanTV in via 2.5 si in care zicea ca nu sunt testate pe Strong 6xx5.
    Cred ca e destul de posibil sa apara patch care sa decodeze si via 2.5
    Voi ce credeti?
    Cine are mai multe informatii despre asa ceva sa le posteze aici.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default In principiu ....

    In principiu ... structura fisierului de chei permite reprezentarea inclusiv a cheilor de 32 bytes ... deci inclusiv via2.5 ... deocamdata nu stim daca patchul stie sa exploateze astfel de chei !

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kingcbc1 cred ca deocamdata V2.5 nu merita efortul, macar daca ar fi ceva de treaba si ma intreb daca chiar poate confirma cineva ca cheile alea sunt bune sau este doar o abureala la fel cum este cu multe chei de V2.4.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Dar totusi parerea mea,arr merita incercat (V2.5 )\nu se stie nici odata pe viitor

    bobi.Cj



    _____________________________________________
    Srt.4155evo\Srt6355\Lnb.Sharp0,5db\Lnb.Gold0,3db
    Offset 0,9m fixa\Offset 1,1m mobila\Offset 0,9m fixa\Lnb.Gold0,3db...

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat aseara. Nu merge.
    Se pare ca cheile alea de 32 de octeti 'nu incap' in tabela receptorului.
    Cheia primului provider a suprascris datele celor de dupa el.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default via 2.5

    Am testat si eu acele chei din forum si nu merg. Pacat dar cred ca patch-ul nu stie sa decripteze via 2.5
    Eu sunt de parere ca ar merita efortul de a avea patch-ul si cu via 2.5.
    Daca stati sa va ganditi TV Cabo a inceput a fi decriptat mai intai prin cartele si acum cu orice receptor care suporta patch.
    Si daca va ganditi mai bine si noi avem acum un provider care cripteaza in via 2.5 asa ca zic eu ca ar merita ceva atentie, macar de divertisment.
    Bafta

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Regula de constructie ...

    Tabela de chei se construieste importind in PatchLoader un fisier softcam.key ( il gasiti in Match1 files ) pe care-l editati eliminind portiunea finala care contine Conax si Nagra autoroll ...Dupa ce ati curatat fisierul la sfarsitul sectiunii Via2.4 .... adaugati o sectiune via2.5 ! cu structura asemanatoare ... fisierul astfel rezultat il importati in PatchLoader si o sa obtineti o tabela de chei valida care contine si cheile via 2.5 ! success !

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un pic cam curios........pe site la LYNGSAT SPICE PLATINUM este trecut ca fiind in VIA 2.5 si ****** 2......si se vede cu acest patch de Strong 6355......deci ce sa inteleg ..?.. se poate vedea si VIA 2.5 sau doar unele canale codate in acesta norma ...... eu cred ca SPICE se vede acum 24/24 h (dupa acea perioada in care se vedea doar noaptea) deoarece au trecut in VIA 2.5 care chipurile a inchis gurile oamenilor din CNA-ul francez ca ar fi sigur sa poate fi lasat si ziua ca nu se poate decoda....

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @romeo...spice platinum este TPSCrypt si nu VIA2.5... wake up dude

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Regula de constructie ...

    Quote Originally Posted by mihaip
    Tabela de chei se construieste importind in PatchLoader un fisier softcam.key ( il gasiti in Match1 files ) pe care-l editati eliminind portiunea finala care contine Conax si Nagra autoroll ...Dupa ce ati curatat fisierul la sfarsitul sectiunii Via2.4 .... adaugati o sectiune via2.5 ! cu structura asemanatoare ... fisierul astfel rezultat il importati in PatchLoader si o sa obtineti o tabela de chei valida care contine si cheile via 2.5 ! success !
    Eu am facut asa:
    - am importat din receiver keytable in PatchLoader.
    - tot aici (in PatchLoader) am creat noii provideri si cheile
    - la sfirsit am pus noua tabela modificata in receptor;
    dar rezultatele au fost cele din post-ul meu de mai sus.
    Am sa incerc diseara si varianta asta cu softcam.key

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ armand

    tati pe Lyngsat scrie ****** 2 si Viaccess 2.5 ........
    luni vin in tgv ..... iti aduc MR-ul ?

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Regula de constructie ...

    Quote Originally Posted by mariusster
    Am sa incerc diseara si varianta asta cu softcam.key
    Incercat, rezultat identic...

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @
    -M-a ajutati si pe mine cu un softcam.key pt via2.5 .Am incercat sa-l fac(o noapte intreaga)dar nu am reusit(numai heroglife am reusit sa fac)in PatchLoader toate imi erau amestecate.Ca sa pot avea intr-un rec Strong6355Ci,ca rezultat tabela de chei in 32bit(via2.5)chiar daca nu va deschide nimic.
    Ce nu stiu este posibil sa afecteze cheile din,8bit sau 16bit
    Thanks.
    bobi Cj.email:[email protected]
    ____________________________________________
    Srt.4155evo\Srt6355\Lnb.Sharp0,5db\Lnb.Gold0,3db
    Offset 0,9m fixa\Offset 1,1m mobila\Offset 0,9m fixa\Lnb.Gold0,3db...

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Noutate de ultima ora !

    Daca aveti un cam Via ... nu-l aruncati ! se poate actualiza la versiunea 4.84 care ... recunoaste un card Via 2.5 ! surpriza cea mare este ca patchul Strong 6355 activeaza CAM-ul Via si recunoaste cardul MAX TV !
    Acest lucru este posibil deoarece softul recunoaste un sistem neimplementat in patch !

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @
    -Va rog mult,cei care au reusit sa faca un'softcam.key.bin'Via2.5'cum era inainte\o data cu Conax-ul in meniul de chei,sa m-a ajutati si pe mine(va rog)daca se poate realiza asa ceva,pt al putea sa -l bag cu patchLoader in rec,ca de vreo doua ori am reusit sa-mi blochez receiveru-l cum tot am incercat sa-l fac,dar acum imi este OK(bine ca nu am reusit sa-l blochez de tot).
    Am incercat,Nu am reusit,Poate cineva m-a ajuta.
    Sau nu se poate pe Strong6355Ci ,sa fie in tabela de key si 32bit,cum este 8,16,128
    Va rog sa nu m-a luati in nume de rau,am intrebat ca un necunoscator
    multumesc.bobi.Cj
    __________________________________________________
    Srt.4155evo\Srt6355\Lnb.Sharp0,5db\Lnb.Gold0,3db
    Offset 0,9m fixa\Offset 1,1m mobila\Offset 0,9m fixa\Lnb.Gold0,3db...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Viacess codes for TPS please
    By Rajeej in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2006, 21:44
  2. strong srt-4620 II,viacess
    By gardhan25 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd February 2006, 19:28
  3. VIACESS 2.4 on PAS8
    By gonzo5 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 5th December 2005, 12:18
  4. tps again returns to viacess 1????
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th June 2005, 17:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top