Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema porturi

    Daca Speedtouch-ul este setat in mod bridge si in spate am un router cu firewall disable si porturile forwardate din meniul acestuia de ce doar cateva din ele imi sant confirmate ca deschise si 98% nu?
    Ma chinui de cateva zile si nu reusesc.Am sunat providerul meu r********m si sustine ca ei nu blocheza porturile nicicum.
    Cum scap de aceasta problema?Nu pot deschide 5555,5577...etc,etc
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am setat EXACT ca si tine , un speedtouch ca bridge si restu configuratiilor din router-ul propriu. Trebuie sa mearga. Nu faci tu ceva bine. Apoi de unde stii ca 98% sunt blocate ?

    CristianTM.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vam spus ca merge foarte bine ..punne in loc de tcp....udp si pune portile la toate casutele si add ..bafta

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Ne chinuim si noi cu un speedtouch Imi explici si mie te rog ce insemna si cum se pune in mod bridge, ca si noi am deschio porturile in router ddar nu functioneaza. Multumesc.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal !

    Atunci cand bagi CD-ul de instalare de la SpeedTouch, te intreaba la un moment dat : Bridge sau Routed PPP, alegi Bridge si absolut toate setarile le vei face din Router inclusiv conexiunea PPoE si port forwarding si orice alceva mai doresti. Daca mai aveti nevoie de ceva detalii, contactati-ma pe mess.

    Bafta !

    CristianTM.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie cd ma oameni buni ..te duci cu 192.168.1.1..sau ce ip are ruterul......e foarte usor..bafta..

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi aiceahttp://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/default.htm

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by faaaa View Post
    vezi aiceahttp://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/default.htm
    Cand e setat in mod bridge nu cred ca mai are vreo treaba uPNp-ul!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by faaaa View Post
    vam spus ca merge foarte bine ..punne in loc de tcp....udp si pune portile la toate casutele si add ..bafta
    Pai daca le pui both nu e ok!Eu asa am setat si tot nu merge!
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CristianTM View Post
    Si eu am setat EXACT ca si tine , un speedtouch ca bridge si restu configuratiilor din router-ul propriu. Trebuie sa mearga. Nu faci tu ceva bine. Apoi de unde stii ca 98% sunt blocate ?

    CristianTM.
    Am facut totul bine.Dupa ce am sunat la cei de la RTC si mi-au zis ca ei nu fac asa ceva (nu blocheaza porturi) iar la 3 min a inceput sa lucreze 12000 insa restul nu.Ca idee era unul din porturile pe care l-am dat exemplu la telefon cand am facut sesizarea.Am mai sunat de cateva ori si m-am lasat pagubas.Nu am descoperit inca ce se intampla.Am schimbat astazi si routerul cu un altul de alt tip si la fel.Mai aveti si alte idei?Eu cred ca totusi este de la ISP-ist.
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit asta:CanYouSeeMe.org - Open Port Check Tool
    www.canyouseeme.org si luand doua porturi diferite cu aceleasi setari in port forwarding mesajele sant diferite:

    exemplul 1 port 12000:
    Success: I can see your service on xx.xx.xxx.xxx on port (12000)
    Your ISP is not blocking port 12000

    exemplul 2 port 12321:
    Error: I could not see your service on xx.xx.xxx.xxx on port (12321)
    Reason: Connection timed out

    In router am aceleasi setari si pentru un port si pentru celalalt!Nu inteleg ce se intampla.
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce vrei sa faci sa pui 2 dream pe acelas ruter .pune ip diferite si udp si numele...exp xxxx... 192.168.1.5 si altu aaaa 192.168.1.4 ....
    any pune udp si pune toate casutele portul care vrei tu exp la prima
    5555 }}} 5555 udp 5555 si add
    5555

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by faaaa View Post
    ce vrei sa faci sa pui 2 dream pe acelas ruter .pune ip diferite si udp si numele...exp xxxx... 192.168.1.5 si altu aaaa 192.168.1.4 ....
    any pune udp si pune toate casutele portul care vrei tu exp la prima
    5555 }}} 5555 udp 5555 si add
    5555
    Ip este diferit,am selectat UDP in loc de Both,am pus porturile cum zici tu si e la fel.Unele sant deschise altele sant blocate.Sa fie oare ca am cerut sa am IP fix?chiar nu mai inteleg nimic!Are legatura cu Dyndns?
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top