Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default subtitrari in dm500

    salut
    exista fratilor vreo imagine de dm500 care sa nu faca probleme la subtitrari?
    am tot folosit pana acum gemini incepand cu 3.30 si pana la 4.20.
    sunt programe pe care merg intotdeauna perfect (protv) iar pe altele (gen discovery) trebuie sa dau de fiecare data cand schimb canalul la audio/subtitles romanian. e f enervant.
    help pls

    p.s. am incercat azi si pli iolite si nu am ajuns sa vad daca are aceeasi problema, ca incercand sa schimb skinul, am downloadat altul de la ei de pe server si cand l-a aplicat s-a dus in masa imaginea cu totul, nu ma mai puteam conecta cu nimic la pitic, a trebuit sa il reflashuiesc prin serial

    thx

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rezolvi simplu cu pluginul gSUB 1.08 , dar sa fie modificat ptr rom.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta merge pe toate? adica si pe gemini si pe pli?
    m-am cam obisnuit cu gemini, iar pli l-am scos dupa ce s-a blocat total din cauza unui amarat de skin...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge 100% pe gemini
    DM 500S-KLASSE

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa traiti, incerc diseara, merci

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am reusit sa il fac sa afiseze nimic inca. ce inseamna "sa fie modificat ptr rom."?
    ajunge daca pun la limba 1 rom si la limba 2 rum?
    thx

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde gasesc gsub sa aiba si lb romana?pls.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da un search gsub 1.08 si il gasesti gata modificat pt romana
    DM 500S-KLASSE

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes
    DM 500S-KLASSE

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci,
    incerc acum.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit pana la urma pe gemini 3.6 dar se strica skinul, parca il afiseaza in 16 culori, cu transparente ciudate rau

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    on line
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gSub pe dm500 cel putin e cam inutilizabil pt ca incetineste f mult Dreamu si mai are si acele probleme vizuale cu transparenta si nu numai.

    Singura solutie acceptabila pe care am gasit-o pana acum este ultima imagine PLI Iolite ! Subtitrarea merge bine si memoreaza la schimbarea canalului insa font-ul mie nu imi prea place :P

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU merge. l-am instalat iar, m-am jucat nitel, dar ca si 4.20, dupa un timp se duce de tot...
    probabil au acelasi cod
    nabilo asta care e atat de laudat de toti merge?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva cum sa il fac sa mearga gSUB pentru limba romana

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge bine subtitrarea si se memoreaza cu imaginea EGD Nemesis.
    Daca nu schimbi satelitul subtitrarea se memoreaza cand treci de la un canal la altul.Eu am incercat mai multe imagini dar asta mi se pare ca merge cel mai bine si se blocheaza mai rar.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top