Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Manaw Land
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default Frozen Pictures on some TrueVision channels


    Since last week, watching TrueVision (UBC) on most of chinese made decoder give jittering pictures or no pictures at all. Only original UBC & I* decryption embedded decoders such as Humax etc. are ok.
    The picture was frozen very frequently and sometine not comming back at all.
    A few days ago, this problem is getting worse.
    Even on original decoders such as 8976 with card splitter 5ways & 8ways, picture freeze from time to time & not watchable.
    It happens on some channels not all channels.
    Original card and decoder on its own no problem.
    Original card and decoder through card splitter box giving problem.
    Original card and chinese made decoders including Dynasat, Mediaster are giving problems.

    Do Anybody has any experience & information about this?

    Thanks & Regards.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by L.ZauJa View Post
    Since last week, watching TrueVision (UBC) on most of chinese made decoder give jittering pictures or no pictures at all. Only original UBC & I* decryption embedded decoders such as Humax etc. are ok.
    The picture was frozen very frequently and sometine not comming back at all.
    A few days ago, this problem is getting worse.
    Even on original decoders such as 8976 with card splitter 5ways & 8ways, picture freeze from time to time & not watchable.
    It happens on some channels not all channels.
    Original card and decoder on its own no problem.
    Original card and decoder through card splitter box giving problem.
    Original card and chinese made decoders including Dynasat, Mediaster are giving problems.

    Do Anybody has any experience & information about this?

    Thanks & Regards.
    true Vision sent since 2 week Fake Chid to cams so the Cam can not encrypt only Receiver with right cam and Software no Problem
    also my Dynasat F1 its frezze With my V.4.1 Card on some Channels
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    true Vision sent since 2 week Fake Chid to cams so the Cam can not encrypt only Receiver with right cam and Software no Problem
    also my Dynasat F1 its frezze With my V.4.1 Card on some Channels


    call a expert if you can find

    But they dont have the time no more for you cos someone is pissed off and the end is near cos some like to bite the hand that feeds .

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    true Vision sent since 2 week Fake Chid to cams so the Cam can not encrypt only Receiver with right cam and Software no Problem
    also my Dynasat F1 its frezze With my V.4.1 Card on some Channels
    Why dont you stop the chids being sent
    Oh sorry you dont know how to


  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    true Vision sent since 2 week Fake Chid to cams so the Cam can not encrypt only Receiver with right cam and Software no Problem
    also my Dynasat F1 its frezze With my V.4.1 Card on some Channels

    Same here with my Pacific with Ir**to cam but work fine with my 3Q76.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    Same here with my Pacific with Ir**to cam but work fine with my 3Q76.
    Send me the card

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by PhuketSatellite View Post
    Why dont you stop the chids being sent
    Oh sorry you dont know how to


    I'm now remember ur words when we met in Patong beach , Phuket.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    I'm now remember ur words when we met in Patong beach , Phuket.
    REMIND ME IN PRIVATE

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by PhuketSatellite View Post
    REMIND ME IN PRIVATE

    OK OK I'll let u know in private.


    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  10. #10
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by L.ZauJa View Post
    Since last week, watching TrueVision (UBC) on most of chinese made decoder give jittering pictures or no pictures at all. Only original UBC & I* decryption embedded decoders such as Humax etc. are ok.
    The picture was frozen very frequently and sometine not comming back at all.
    A few days ago, this problem is getting worse.
    Even on original decoders such as 8976 with card splitter 5ways & 8ways, picture freeze from time to time & not watchable.
    It happens on some channels not all channels.
    Original card and decoder on its own no problem.
    Original card and decoder through card splitter box giving problem.
    Original card and chinese made decoders including Dynasat, Mediaster are giving problems.

    Do Anybody has any experience & information about this?

    Thanks & Regards.

    I'm not having any issues at all with Truevisions. It's one of the most stable platforms in Asia.

    No pixelation, no freezing, no CHID problems.
    If Evolution works, why so many idiots?


  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by PhuketSatellite View Post
    Why dont you stop the chids being sent
    Oh sorry you dont know how to

    hmm
    so i dont know
    but i post here the Ignore List already
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59991

    Dreambox its no problem to watch and share True Vision
    but L.ZauJa ask about Dynasat and Clone Receiver

    so come Home and Clean your Shop
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by irdeto2engineer View Post
    I'm not having any issues at all with Truevisions. It's one of the most stable platforms in Asia.

    No pixelation, no freezing, no CHID problems.
    @rdeto2engineer

    yep i know
    you use Allways the fastest Internet Connection the newest Receivcers and the next Generation from Cards so you never have any Problem !

    but not all People can buy and use this

    maby this you dont know
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  13. #13
    SATELLITE GURU Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Bletchley Park Code Breaking Lab
    Posts
    2,521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    @rdeto2engineer

    yep i know
    you use Allways the fastest Internet Connection the newest Receivcers and the next Generation from Cards so you never have any Problem !

    but not all People can buy and use this

    maby this you dont know

    The Ebox Elite or Hivion 9090x receiver with original paycards ( not on CS ) work just fine.

    The EBOX server systems also suffer none of the problems mentioned above with the Zeta or other version cards. Internet speed is only one element.

    All my customers want to do is change channels and watch TV. They can change channels from one provider to another and from one satellite to another by just going thru the channels list. No changing images no fuss no confusions no waiting for things to come alive.

    Anybody can buy and use these systems. I don't mean the HAVA I mean the receivers setup with satellites that they can just use easily. No need to be a linux expert.

    If Evolution works, why so many idiots?


  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daeng View Post
    hmm
    so i dont know
    but i post here the Ignore List already
    http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59991

    Dreambox its no problem to watch and share True Vision
    but L.ZauJa ask about Dynasat and Clone Receiver

    so come Home and Clean your Shop
    I dont have a shop GONE LONG TIME AGO

    We are equal i dont have to explain YOU KNOW ALREADY
    and YOU also know im MR PLASTIC

    Did u catch the NEW update tonight I KNOW 4HRS Before

    Dont worry Gama 3 is already OUT

    Oh I forget to ask you about 6 months ago u was doing naughty and trying to get into a server DO U THINK I DID'NT KNOW

    But why did u use your USER NICK ?

    hehehe - FUNNY DUDE

    Just wanna add its a joke between you and me and you know what im talking out .

    But back to your comment im not intrested in selling to members or joe public IM GONNA stick to what i know best i am gone from the public eye dont have a shop no more not intrested its sold and gone NOTHING TO DO WITH ME trust me im sure you know i reallly dont care i enjoy different things in life - But HEY just for the fun cannot resist i still have to break it dont mean im gonna share it

    Roll On 2008 its a REPEAT AGAIN

    I really aint intrested in customers nor selling THATS A FACT !
    Im just here for fun and nothing else RDI members will confirm that i refuse payments - BUT i can if i wish still give for FREE

    Once Mr kamaldeen problem has been solved
    I can walk away clean

    Starwars has returned



    Last edited by PhuketSatellite; 9th January 2008 at 20:45.

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default


    All seems to be fully working today on CCcam Doubt it'll last for long, but is everyone getting the same?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top