Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Problema Opticum 4000c!!!!

    Buna ziua am o problema cu un receiver Opticum 4000C,nu comunica cu calculatorul.Am pus pe el un pach dar in timpul procesului sa oprit calculatorul si nu a reusit sa termine 100% procesul.Acum nici nu mai porneste ci numai sta in stand by.Am incercat sa il pun iar dar nu mai comunica in nici un fel cu calculatorul.Ce e de facut in acest caz pt ca eu am cautat ceva program Restore pt a pune softul original dar nu am gasit pe net.Va rog sa ma ajute cei care se pricep sau au avut acesta problema la opticum.Va multumesc pt ajutor!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai pus cumva un soft din seria A ? Atunci lai busit. Soft org. am eu, dar am dubii ca vei il vei readuce la viata. Ia-ti dream si sti ce ai...nu schrot din China.
    Trimite adressa de mail in pm pentru soft org.

  3. #3
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Sincer - cred ca ai avut un ghinion teribil ! Cam asta este hiba la unele receptoare ... . Daca aveai Opticum 7XXX CR nu era o problema , se putea relua procesul . Dar tipul asta de procesor este foarte sensibil la operatiunea de flash . Poate doar JTAG dar de unde schema si detalii .... ?! Cauta JTAG poate gasesti !
    Last edit : Ai un link - pentru Truman 190X /MX Autoscan - dar trebuie sa fii inregistrat !
    http://truman-support.com/vb/showthread.php?t=1809
    Poate iti este de folos !
    Last edited by cipaul66; 7th January 2008 at 16:37.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici trimite progul [email protected]

  5. #5
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Da un ID de mess si rezolvam mai repede !
    Last edit :
    Apropo cu JTAG te poate rezolva @gelvis ! Tot te-am observat puiule !
    Last edited by cipaul66; 7th January 2008 at 17:08.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    id messenger :goznerg Am incercat progul primit de tine pe email dar nu comunica cu calculatorul absolut nimic.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default opticum 4000C

    Rog ajutati-ma . am luat si eu un ceceptor opticum 4000c cu setati si soft original din fabrica. Am inteles ca trebuie decodat ca sa mearga. Cu ce program se poate decoda si de unde se poate downloada sau ce soft trebuie pentru interfata lui?
    mersi

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default opticum 4000c

    Problema dupa upgradare, i-am pus un soft mai vechi decat cel de fabrica , si-a terminat up ul dar inainte sa apas pe finish receiverul s-a oprit (blocat). Am inteles ca se poate rezolva cu JTAG. Poate cineva sa ma ajute cu refacerea receptorului?

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default nu merge upgrade opticum 4000c

    Am urmatoarea eroare: can not open serial port cand fac upgrade.Am incercat cu toate com-urile.Am un cablu usb-rs232 pe un laptop cu windows7.Un how to mi-ar fi de mare ajutor.Merci

  10. #10
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai baga si-un null modem...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top