Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Romania
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocare TVR1 TVR2 pe dreambox

    Pe DM500 cu gemini 4.20 am un card mieros cu gbox si newcs. Merge bine cu exceptia programelor TVR1 si TVR2 care se blocheaza aproape imediat . Si mai e o problema daca scanez 39E imi pune programele marelui provider de citeva ori in lista. Mai au si altii aceleasi probleme ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu patesc asa cu TVR2 si mai ales cu TVR1. Are idee cineva de la ce poate fi ? Folosesc un DM500s cu Gb0x 2.1B si cu card local.

    CristianTM.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sesizat si eu aceasta problema de mai multa vreme si am intrebat si pe aici daca are cineva vreo rezolvare. Pana acum n-am gasit inca o explicatie sau o solutie.
    Gigel


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am aceeasi problema.Daca schimb pe alt canal si revin, se intampla cateodata sa functioneze.
    La subtitrari aveti vreun remediu.Pe unele canale subtitrarea in romana este selectata si functioneza automat la schimbarea canalului.La unele de fiecare data trebuie selectata subtitrarea romana manual.La problema aceasta aveti vreun remediu?

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    julius, pt subtitrare automata instaleaza un gsub compatibil cu imaginea pe care o ai pe dream.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Legat de subiect: si la mine se intimpla sa nu mearga cele 2 programe prin share;
    Legat - oarecum - de subiect: am incercat aseara sa bag cardul in Dream. Am facut pasii din tutorial cu modificarea ca am pus in linii drepturile sub forma 2 2 in ambele linii..
    Pozitiv: folosind control center vad linia de la Dream verde, la distanta 1;
    Negativ: cu acelasi program, nu vad nici un card in slot, imi spune ca nu exista si nici nu decodeaza, tot din network intra

    Am folosit si linia G cu providerul + ID-ul sub care e vazut Dream-ul in gbox control center.
    Unde gresesc?
    SHALOM

  7. #7
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pornesti aplicatiile din telnet si urmareste log-urile.
    Se intampla uneori chestii destul de ciudate, incerca sa schimbi portul din newcs,parola si eventual deskkey.
    Si nameserver am vazut ca uneori e important
    Linia din cs2gbox poti s-o pui si cu nivele 0 0 , 1 1
    La level 0 0 nu-l dai mai departe prin gbox.
    Cardul are update?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Incearca sa pornesti aplicatiile din telnet si urmareste log-urile.
    Se intampla uneori chestii destul de ciudate, incerca sa schimbi portul din newcs,parola si eventual deskkey.
    Si nameserver am vazut ca uneori e important
    Linia din cs2gbox poti s-o pui si cu nivele 0 0 , 1 1
    La level 0 0 nu-l dai mai departe prin gbox.
    Cardul are update?
    Pe rec. original merge. Portul am schimbat, am forwardat din router... o sa incerc si celelalte. Intrebare: control centerul ar trebui sa vada cardul si datele lui cind dau pe slotul de jos, nu?
    SHALOM

  9. #9
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu. In cs2gbox conexions iti apare cu verde "peer-ul" si atat. Nu are cum sa-l vada ca si card local in niciun slot. Practic cardul este in newcs iar cs2gbox este interfata. O sa-l vezi ca dist 1 de la ip-ul dreamului tau.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, exact asa se intimpla. Merci.
    Mai incerc diseara.
    SHALOM

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge. Am lasat in cwshare.cfg doar linia de la Dream. Toate bune, se vad verzi si linia de la Dream in Peer status si cs2g-box connection status e verde... Totusi e intuneric.
    Alte sfaturi?
    SHALOM

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am tastat newcs in telnet si am dat enter dar nu stiu sa interpretez rezultatele. Apoi am facut si cu gbox la fel.
    SHALOM

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate cineva sa urce gbox 2.1B pe Rapidshare? Versiunea pe care o am eu e vazuta ca 2.01 Poate de aia nu merge. Plus ca stau vreo 3 minute dupa reboot.
    SHALOM

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Poate cineva sa urce gbox 2.1B pe Rapidshare? Versiunea pe care o am eu e vazuta ca 2.01 Poate de aia nu merge. Plus ca stau vreo 3 minute dupa reboot.
    gasesti aici http://www.gboxforum.be.tt/ toate versiunile de gbox.
    trebuie sa te inregistrezi.
    bafta!

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am deja, merci @gigelsat
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top