Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default HELP!!!!!!!!! SkyStar2 rev2.6C

    Am un skystar2 rev2.6c si se pare ca este blocat. E posibil asa ceva?, daca da ce pot face?

  2. #2
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    se poate cine stie. sunt noi aparute asa ca inca nu am una pe mana sa vad ce e cu ea.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune drv 4.28 si va mearge.
    4.22 si cele anterioare aveau o protectie pt eon.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus si 4.28 dar nu merge. Am incercat cred toate posibilitatile de pe net dar nu am reusit sa vad nimic.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune mytheatre si vezi daca indica semnal. poate nu alimenteaza lnc sau cine stie ce hiba are.prima data treb sa vezi daca placa functioneaza corect.sunt probleme si cu sloturile pci (vezi daca windowsul o 'vede' bine si daca nu ai probleme de irq.) poti testa si cu server4pc daca are semnal.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instalarea a decurs absolut normal. Semnal este pinai lumea, dar nu decodeaza nimic. Am scos SkyStar2 rev2.3 si am bagat imediat in locul lui SkyStar2 rev2.6C, ar fi posibil ca driverul 4.22 sa blocheze placa?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default vezi aici

    daca placa e blocata poti sa folosesti softul de aici!
    dar fii atent ce faci ca rescrii epromul placii si aici tre sa fii atent (ceva in genul biosului de la placa de baza)
    http://scaistar.altervista.org

    daca nu intelegi italiana da un semn

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi pare foarte bine ca ma poti ajuta cu ceva. Problema e ca nu ma descurc cu Italiana. Eventual da-mi lincul exact catre soft pe care sa-l downloadez. Cred ca trebuie intrat la sectiunea "Download". Ajutama cu mai multe detalii. Mersi foarte mult!!!!!!!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    519
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa pui placa pe alt calc.placile se blocau cu drv 4.22 sau mai mici. cu 4.28 nu se mai blocheaz. linkul de inregistrare (deblocare) a placii la eon nu mai exista.
    cauta in net skystar2_eeprom_editor.zip ,poate te ajuta.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus in alt calculator, dar tot nu a pornit. EEprom editor pentru rev2.6C nu am gasit, poate ca exista dar ori nu e public, ori nu am gasit eu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 2nd May 2006, 06:14
  2. skystar2 help
    By deutsch in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 10th March 2006, 18:34
  3. SkyStar2
    By Victor64 in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 3rd March 2006, 21:43
  4. cum recunosc ss2 rev2.3 de ss2 rev 2.6a si b?
    By mihai22 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 29th April 2004, 22:01
  5. Deblocare SS2 rev2.3 pentru todeauna?
    By picieri in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 10th November 2003, 01:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top