Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Multivision's Signal is zero


    The signal of Multivision Channels is Zero on my satellite . The other TPS channels are working properly and the signal is good.

    Did the frequency change ? or there is something wrong with my satellite? would you please check it on your satellite then tell me if it's working ?
    The frequency on my satellite for those channels is 11662 V 27500 - 3/4 . I wonder if they are still working on this frequency . The signal is zero. Other TPS channels are still working .

    Thank you in advance.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    working fine with ECHOLINK all TPS & MULTIVISION channel

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by highsignal View Post
    working fine with ECHOLINK all TPS & MULTIVISION channel
    Is the signal strong

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,783
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    Quote Originally Posted by modupefriend View Post
    Is the signal strong
    Dear on good quality fiber dish ther are ok but on low quality on day time they r ok but on night they are 0 ./

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    happens to me , change lnb

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dreamboy70 View Post
    happens to me , change lnb
    Excuse me , what's Inb?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Negombo, Sri Lanka
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes
    DM 600+80GB DM 7020+160GB+ LED 55"

  8. #8
    azaymick
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    where are you getting TPS codes from

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Guys try to change the LNB Low number, I got TV ROMANIAN Internation TVRI and Multivison package, very weak signal. But all Packages are fine. But if I change the LNBLOW number to another. The TVR I and Multivision works fine but all packages like TPS Cinema etc, doesn't work.. weird eh! I have Echosat S70

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    pk/sindh/mirpurkhas/kot ghulam mohd
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default


    NOW A DAYS HOTBIRD SIGNAL WEEK ESPACIALLY MUTIVISION AND ACTION AND VOX DAY TIME OK AFTER 12:00 NIGHT THEN WEEK

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top