Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default DM 500s si cartela MAX TV ........

    Sunt un incepator in ale dream-lui....... (DM500 + PC + router)
    Am pus un Gemini 420 ci ceva EMU-e si chei ...... (cu GBox-ul mai astept un pic)
    Motorul merge f.bine, satelitii toti se vad. Deschide TPS-ul, Polsat-ul, GiGi ......
    Nu se vede D+ si Premiera (cred ca asa e si normal)..... ok
    Problema : Nu recunoaste cardul Max TV (VIA) ?
    Cum o rezolv ? Cine stie ?
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    IASI
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel mai bine pui camd3.489......> sau unul mai nou,dar tb sa pui si camd3.config in var/keys si sa aiba atributul 644 altfel nu merge max-ul.
    succes!
    DreamBox 500s+1.1m(Mabo)+Strong2100(90E-18W)
    ***rock-music and sports - the best drugs***

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie instalat un server gen gbox, cccam, newcs etc. Daca pui newcs iti trebuie si un client (mgcamd, evocamd etc). Solutia cu camd este buna si ea.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cea mai buna solutie este gbox cu setarea in gbox_cfg A: { 01 } (pentru AU).
    Chestia cu asteptatul e buna ... asteapta tu putin si nu vei mai vedea nimic nici macar cu gboxul.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Cea mai buna solutie este gbox cu setarea in gbox_cfg A: { 01 } (pentru AU).
    Chestia cu asteptatul e buna ... asteapta tu putin si nu vei mai vedea nimic nici macar cu gboxul.
    asa zici?,stiu ca gboxul nu mai are suport,dar sa nu ne grabim cu afirmatiile!
    pai punem cccam atunci,sau gasim noi ca sa punem,plus ca pentru a citi un card poti folosi newcs+cs2gbox+gbox,si tot i dai de capat

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adica ce sa intipla cu gbox ....

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by faaaa View Post
    adica ce sa intipla cu gbox ....
    Nimic , a fost non-public si asa va ramane ) Dar ,parerea mea ,tot la fel de mult va fi utilizat ca si pana acum .

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by crissss4 View Post
    asa zici?,stiu ca gboxul nu mai are suport,dar sa nu ne grabim cu afirmatiile!
    pai punem cccam atunci,sau gasim noi ca sa punem,plus ca pentru a citi un card poti folosi newcs+cs2gbox+gbox,si tot i dai de capat
    la cccam nu face update
    pune gbox 2.1b sau camd3 si gata
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NU ma grabesc deloc cu afirmatiile dar dupa cum se vede multe pachete trec la noi sisteme de codare si cei ce au facut gboxul nu misca nici un deget...
    Apar versiuni noi de gbox care de fapt se dovedesc a fi o farsa. Asa ca ...

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu Camd3.883 sau cu Newcamd comfigurat!
    Camd3.883 deschide cartela fara probleme dar nu face abgreidu mereu, iar celalalt merge fara probleme...

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TeŞekkÜrler

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top