Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Question Intrebare de incepator: Kathy 910 + Boom?

    Ok, pentru marea majoritate a celor care sunteti pe acest forum va suna ca o intrebare stupida, dar pt mine e destul de interesanta.
    Am pachet boom cu antena, receiver (un Kaon) etc. Intre timp mi-am cumparat un receiver Kathrein 910 pentru cauze mai nobile decat amaratul ala de boom, dar nu mi-am luat inca si antena, etc. As putea sa folosesc Kathrein-ul in locul receiverului default de la boom pt a vedea boom? Mai mult decat atat, am vreun avantaj, adica mai pot sa vad si altceva decat boom cu ocazia asta?



    va multumesc,
    ionutz
    Last edited by ionutz6; 5th January 2008 at 18:06.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intre timp am mai aflat cate ceva: in primul rand am aflat cat de mare e dimensiunea dezastrului si a nestiintei in care ma scald. am aflat ca receiverul ala de la boom chiar avea o cartela infipta, motiv pentru care vedeam eu toate programele boom. cartela pe care n-as avea cum s-o pun in kathy pentru simplul motiv ca... nu se potriveste, nu am adaptoarele acelea gen pcmcia in care, intuiesc eu, as putea pune o asa cartela.
    drept pt care m-am potolit pe moment cu ideea mea de a folosi kathy pt a vedea boom. si apropo, de unde mi-as putea lua (macar) acele adaptoare, sau cum s-or chema (CAM-uri?) in care sa introduc cartele?
    hmm, trebuie sa mai citesc... astept si sugestiile voastre, cu siguranta, insa..

    merci,
    ionutz

  3. #3
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    intre timp am mai aflat cate ceva: in primul rand am aflat cat de mare e dimensiunea dezastrului si a nestiintei in care ma scald. am aflat ca receiverul ala de la boom chiar avea o cartela infipta, motiv pentru care vedeam eu toate programele boom. cartela pe care n-as avea cum s-o pun in kathy pentru simplul motiv ca... nu se potriveste, nu am adaptoarele acelea gen pcmcia in care, intuiesc eu, as putea pune o asa cartela.
    drept pt care m-am potolit pe moment cu ideea mea de a folosi kathy pt a vedea boom. si apropo, de unde mi-as putea lua (macar) acele adaptoare, sau cum s-or chema (CAM-uri?) in care sa introduc cartele?
    hmm, trebuie sa mai citesc... astept si sugestiile voastre, cu siguranta, insa..

    merci,
    ionutz
    nu te mai obosi pt boom
    de cateva luni astia ...au imperecheat cartela cu procesorul receptorului deci nu exista sansa sa folosesti
    inainte mergea...daca puneai seria receptorului Set box ID transformata...in hex
    pt share insa se poate face multe cu acest receptor.. cel putin asa am citit (eu nu ma pricep la el )
    daca reusesti sa vb cu cei care stiu mai multe despre acest receptor o sa vezi foarte multe ===>sky italia...sau sky UK sau orice...prinzi cu antena
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    nu te mai obosi pt boom
    de cateva luni astia ...au imperecheat cartela cu procesorul receptorului deci nu exista sansa sa folosesti
    inainte mergea...daca puneai seria receptorului Set box ID transformata...in hex
    pt share insa se poate face multe cu acest receptor.. cel putin asa am citit (eu nu ma pricep la el )
    daca reusesti sa vb cu cei care stiu mai multe despre acest receptor o sa vezi foarte multe ===>sky italia...sau sky UK sau orice...prinzi cu antena
    Cumva decodeaza cu conserva si cartela aia de BoomTv,SkyIt si SkyUk? Ca parca nu prea imi vine mie sa cred si nici n-am auzit pana acum de treaba asta.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valyp67 View Post
    Cumva decodeaza cu conserva si cartela aia de BoomTv,SkyIt si SkyUk? Ca parca nu prea imi vine mie sa cred si nici n-am auzit pana acum de treaba asta.
    citeste cu atentie ,omul are un alt receptor---katerine

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kathrein 910 --
    nu am fost la scoala,am lipsit montind gigi!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by giolgau View Post
    Kathrein 910 --
    nu am fost la scoala,am lipsit montind gigi!
    da, asa este.
    pot totusi sa va tin la curent cu pasii, mici dar inainte, pe care-i fac pe calea cunoasterii.
    de ex tocmai am facut update de firmware de la 1.03 la 1.04. inca n-am trecut la firmware de pe net, am zis sa incep cu cele originale.
    am pus acum antena de la boom in el si sper sa gasesc vreun program, ceva, macar fta pentru inceput.
    cred ca urmatorul pas va fi conectarea la pc si ftp/telnet...
    ma ridic... incet incet...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    LiSbOa,Portugal
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    da, asa este.
    pot totusi sa va tin la curent cu pasii, mici dar inainte, pe care-i fac pe calea cunoasterii.
    de ex tocmai am facut update de firmware de la 1.03 la 1.04. inca n-am trecut la firmware de pe net, am zis sa incep cu cele originale.
    am pus acum antena de la boom in el si sper sa gasesc vreun program, ceva, macar fta pentru inceput.
    cred ca urmatorul pas va fi conectarea la pc si ftp/telnet...
    ma ridic... incet incet...
    tine-o tot asa-in ritmul asta vei ajunge departe!
    PixxPlus,Opentel DCS3000V,PowerboxTVcabo

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionutz6 View Post
    da, asa este.
    pot totusi sa va tin la curent cu pasii, mici dar inainte, pe care-i fac pe calea cunoasterii.
    de ex tocmai am facut update de firmware de la 1.03 la 1.04. inca n-am trecut la firmware de pe net, am zis sa incep cu cele originale.
    am pus acum antena de la boom in el si sper sa gasesc vreun program, ceva, macar fta pentru inceput.
    cred ca urmatorul pas va fi conectarea la pc si ftp/telnet...
    ma ridic... incet incet...
    Nu o sa prinzi nimic din pachetul Boom. Dar aici ai programele necodate de pe acelasi satelit; sint cele scrise pe fond albastru deschis di spotul Europe. Trebuie sa scanezi frecventele respective.
    SHALOM

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, lets update u cu pasii pe care i-am mai facut.
    am reusit pana la urma, dupa ce am modificat tipul lnb-ului din wideband in universal, sa gasesc vreo 150 canale tv si vreo 17 parca de radio. unele fta, altele nu. chiar am si vazut imagini de pe majoritatea lor, deci implicit am fost foarte satisfacut, pt prima seara de lupta cu el. multumiri lui stelian pt ca mi-a ghidat primii pasi...
    continui cu conectarea la calculator. de aici incolo cred ca deschid cutia pandorei...
    intrebare: pentru a decoda pachetul digi-tv, imi trebuie vreo alta piesa hw, sau doar sw? adica in afara de pachetul boom default si de kathy...

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a nu avea necazuri , nu mai intreba despre vizionarea ilegala a providerilor romani ; citeste unde trebuie si o sa ai rapuns .

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu m-am jucat cu un Katy pana acum, dar in locul tau as face urmatoarele:

    1. Invata cum se intra FTP si Telnet in receiver. Daca ai cunostinte minimale de linux o sa-ti fie foarte usor sa te dumiresti ce se intampla pe acolo.
    2. Instaleaza o imagine de aici: http://www.rdi-dreambox.com/showfile...threin/Images/. Sunt mai multe acolo, nu as putea sa-ti spun care e mai buna, dar incearca si tu una mai noua.
    3. Muta antena pe 1W, e (inca) mult mai interesant pe acolo, o sa intelegi de ce daca o sa-ti reuseasca pasul urmator.
    4. Acum urmeaza partea cea mai interesanta, instalarea unui emulator de aici: http://www.rdi-dreambox.com/showfile...ein/Emulators/. Iti recomand mgcamd 1.27b pentru care o sa gasesti key pentru a lumina cateva pachete. Daca o sa te duci cu antena pe 13E (si nu numai) o sa poti face lumina si pe acolo, nu prea multe pachete, dar totusi, pentru inceput o sa-ti placa, sunt sigur de asta.
    5. Pasul urmator ar fi cardsharing, dar hai sa vedem cum te descurci pana aici.

    Bafta!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    Pentru a nu avea necazuri , nu mai intreba despre vizionarea ilegala a providerilor romani ; citeste unde trebuie si o sa ai rapuns .
    am inteles si imi cer scuze. era doar vb de o curiozitate pur tehnica, oricum am boom oficial si intentionez sa il pastrez, sau sa trec pe dolce sau altceva, deci nu incercam sa... go the other side...
    dar am notat.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Nici eu nu m-am jucat cu un Katy pana acum, dar in locul tau as face urmatoarele:

    1. Invata cum se intra FTP si Telnet in receiver. Daca ai cunostinte minimale de linux o sa-ti fie foarte usor sa te dumiresti ce se intampla pe acolo.
    2. Instaleaza o imagine de aici: http://www.rdi-dreambox.com/showfile...threin/Images/. Sunt mai multe acolo, nu as putea sa-ti spun care e mai buna, dar incearca si tu una mai noua.
    3. Muta antena pe 1W, e (inca) mult mai interesant pe acolo, o sa intelegi de ce daca o sa-ti reuseasca pasul urmator.
    4. Acum urmeaza partea cea mai interesanta, instalarea unui emulator de aici: http://www.rdi-dreambox.com/showfile...ein/Emulators/. Iti recomand mgcamd 1.27b pentru care o sa gasesti key pentru a lumina cateva pachete. Daca o sa te duci cu antena pe 13E (si nu numai) o sa poti face lumina si pe acolo, nu prea multe pachete, dar totusi, pentru inceput o sa-ti placa, sunt sigur de asta.
    5. Pasul urmator ar fi cardsharing, dar hai sa vedem cum te descurci pana aici.

    Bafta!
    iti multumesc sincer pentru acest ajutor. ill keep u posted cu rezultatele.
    deocamdata caut un cablu de retea prin casa... (

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Nici eu nu m-am jucat cu un Katy pana acum, dar in locul tau as face urmatoarele:

    1. Invata cum se intra FTP si Telnet in receiver. Daca ai cunostinte minimale de linux o sa-ti fie foarte usor sa te dumiresti ce se intampla pe acolo.
    2. Instaleaza o imagine de aici: http://www.rdi-dreambox.com/showfile...threin/Images/. Sunt mai multe acolo, nu as putea sa-ti spun care e mai buna, dar incearca si tu una mai noua.
    3. Muta antena pe 1W, e (inca) mult mai interesant pe acolo, o sa intelegi de ce daca o sa-ti reuseasca pasul urmator.
    4. Acum urmeaza partea cea mai interesanta, instalarea unui emulator de aici: http://www.rdi-dreambox.com/showfile...ein/Emulators/. Iti recomand mgcamd 1.27b pentru care o sa gasesti key pentru a lumina cateva pachete. Daca o sa te duci cu antena pe 13E (si nu numai) o sa poti face lumina si pe acolo, nu prea multe pachete, dar totusi, pentru inceput o sa-ti placa, sunt sigur de asta.
    5. Pasul urmator ar fi cardsharing, dar hai sa vedem cum te descurci pana aici.

    Bafta!
    bingo, gasit cablu de retea.
    quick help needed: cu ce ip vine asta default in vers sw 1.04? am incercat 1.25, 1.100, nu e nici dhcp, ce e?


    thx
    ionutz

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top