Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default cum pot face 5.1 la un receptor digi?

    salut. nu stiu daca mai e postat un astfel de thread.
    ma puteti ajuta cu aceasta informatie? cum pot scoate 5.1 pe un aparat hyundai 3169 sau ceva de genu asta. pentru ca receptorul are doar doua mufe rca in spate si nu stiu daca sunt suficiente pentru 5.1
    multumesc anticipat pentru ajutor.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  2. #2
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    salut. nu stiu daca mai e postat un astfel de thread.
    ma puteti ajuta cu aceasta informatie? cum pot scoate 5.1 pe un aparat hyundai 3169 sau ceva de genu asta. pentru ca receptorul are doar doua mufe rca in spate si nu stiu daca sunt suficiente pentru 5.1
    multumesc anticipat pentru ajutor.
    Daca are iesire optica faci 5.1 pe HBO si DigiFilm, altfel NU.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca sunt mufe RCA de culoare alba si rosie, atunci sunt iesiri stereo analogice si nu poti avea 5.1
    Exista 2 tipuri de mufe (iesiri) digitale 5.1:
    1. tip RCA (de culoare neagra) si este marcata cu "Coaxial" sau "SPDIF"
    2. optice, arata ca un patratel negru si daca ii dai capacelul la o parte ai sa vezi o lumina rosie.
    Iesirea coaxiala e mai comoda, poti folosi un cablu RCA ieftin (trebuie un singur cablu fiindca toate cele 6 canale sunt multiplexate). Daca ai iesire optica, trebuie sa folosesti un cablu optic, care este mai scump, de la 10-15 Euro in sus.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iasi
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiverul Digi are iesire SPDIF asa ca faci ce vrei dupa ce iesi din el,bineinteles cu sculele de rigoare.
    VU+duo/VU+Ultimo/DM800/AL Offset 1,95/toroidal 90 16lnb/;

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Daca sunt mufe RCA de culoare alba si rosie, atunci sunt iesiri stereo analogice si nu poti avea 5.1
    Exista 2 tipuri de mufe (iesiri) digitale 5.1:
    1. tip RCA (de culoare neagra) si este marcata cu "Coaxial" sau "SPDIF"
    2. optice, arata ca un patratel negru si daca ii dai capacelul la o parte ai sa vezi o lumina rosie.
    Iesirea coaxiala e mai comoda, poti folosi un cablu RCA ieftin (trebuie un singur cablu fiindca toate cele 6 canale sunt multiplexate). Daca ai iesire optica, trebuie sa folosesti un cablu optic, care este mai scump, de la 10-15 Euro in sus.
    Imi trebuie si mie un adaptor 5.1 Game Console Adapter Convert RCA Pugs TO A Single 1/8.
    Pe o parte are doua intrari RCA M care vin de la tv si trei iesiri jack M unde se conecteaza boxele. Nu gasesc nicaieri

  6. #6
    ˇsoy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Daca sunt mufe RCA de culoare alba si rosie, atunci sunt iesiri stereo analogice si nu poti avea 5.1
    Exista 2 tipuri de mufe (iesiri) digitale 5.1:
    1. tip RCA (de culoare neagra) si este marcata cu "Coaxial" sau "SPDIF"
    2. optice, arata ca un patratel negru si daca ii dai capacelul la o parte ai sa vezi o lumina rosie.
    Iesirea coaxiala e mai comoda, poti folosi un cablu RCA ieftin (trebuie un singur cablu fiindca toate cele 6 canale sunt multiplexate). Daca ai iesire optica, trebuie sa folosesti un cablu optic, care este mai scump, de la 10-15 Euro in sus.
    salut. explicati si unui idiot ca mine ce sa cer ca sa pot iesi din receptor: la digitv si digital+ am SPDIF iar la imagenio de telefonica am patratelul negru. cum se numeste "piesa" respectiva ca sa stiu ce sa cumpar si sa fie bun. multumesc mult.
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    100
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    salut. explicati si unui idiot ca mine ce sa cer ca sa pot iesi din receptor: la digitv si digital+ am SPDIF iar la imagenio de telefonica am patratelul negru. cum se numeste "piesa" respectiva ca sa stiu ce sa cumpar si sa fie bun. multumesc mult.
    cere un cablu digital audio si un cablu optic.

  8. #8
    ............... Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    44*.28
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    salut. explicati si unui idiot ca mine ce sa cer ca sa pot iesi din receptor: la digitv si digital+ am SPDIF iar la imagenio de telefonica am patratelul negru. cum se numeste "piesa" respectiva ca sa stiu ce sa cumpar si sa fie bun. multumesc mult.
    Trebuie prima oara sa-ti verifici sistemul audio 5.1 daca are intrare de spdif sau optic.Daca ai asa ceva iti trebuie un cablu rca-rca sau un cablu optic.

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Optic nu te obosi, ca n-are receptorul digi...

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor nu credeti ca in primul rand digi trebuie sa transmita in acest sistem?
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy conax provider

    stie cineva ce provider id´s codati in conax?

  12. #12
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ştie nimeni pe aici.....

    PS. ...hai că ai început cu stângul.....
    http://www.rdi-files.com/conax.php
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top