Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default WinTV HVR-4000 de Hauppage functioneaza pe alt-dvb?

    am si eu o curiozitate: WinTV HVR-4000 de Hauppage functioneaza pe alt-dvb? avand in vedere ca deja pretul ei a coborat sub 100 de euro, pe alocuri, ma bate gandul serios sa iau una in locul K-World-ului pe care il am acum

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde ai gasit sub 100 euro? Ma intereseaza si pe mine un exemplar!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Sunt curios unde ai vazut sub 100 euro..la banii astia ce sa te mai gandesti..il cumperi si gata daca il vrei bineinteles!

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    am vazut prin afara la un magazin online si ma gandesc ca asta e deja un inceput foarte promitator ...
    totusi, daca in cateva luni nu apar si pe la noi cu asemenea pret poate o sa iau chiar de acolo.
    stiu ca va doriti si un link sa va convingeti ca nu va aburesc, asa ca iata-l: http://www.pccomponentes.com/HAUPPAU...__2XDVB_S.html

  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat o fi costand shippingul pana in Romanica si or onora comenzi online spre scumpa noastra tara?

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default Merge pe Altdvb

    Am si eu WinTV HVR-4000, merge cu altdvb,dar fara Power Cinema 5, doar sa ai instalat PowerDVD.Daca va citi maestrul Slaman,am o intrebare.indicatile de nivel si semnal sunt todeauna la 100, pot face ceva sa remediez eroarea.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by edalecu View Post
    WinTV HVR-4000 de Hauppage functioneaza pe alt-dvb?
    HVR-4000 functioneaza perfect cu AltDVB! (mai putin suportul pentru motor sau cel putin nu mi-a iesit mie cu driverele originale)

    am mai avut rezultate, dar nu mai mult de multumitoare, cu DVBviewer
    in rest.. jale placa este recunoscuta de ProgDVB doar ca DVB-T, iar DVBdream nu primeste semnalul de satelit

    softul original nu te poate incinta decit daca vrei sa te marginesti la FTA

    una peste alta eu sint foarte multumit de aceasta placa

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kenntos View Post
    Am si eu WinTV HVR-4000, merge cu altdvb,dar fara Power Cinema 5, doar sa ai instalat PowerDVD.Daca va citi maestrul Slaman,am o intrebare.indicatile de nivel si semnal sunt todeauna la 100, pot face ceva sa remediez eroarea.
    Nu stiu, eu am placa TwinHan si imi indica corect.

  9. #9
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat de bun e tunnerul dvs la HVR4000 fata de ss2?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Cat de bun e tunnerul dvs la HVR4000 fata de ss2?
    din pacate eu nu am avut ss2 pentru a face o comparatie
    si cum am deja un dreambox, am vrut o placa ce suporta HD (un stand-alone este inca mult prea scump)
    cum ssHD se apropia la pret de un HVR-4000 ce continea in plus pe linga tunerul DVB-S2 si un analog si un DVB-T/HD, l-am preferat pe cel din urma
    probabil ca dpv al suportului (3rd party) existent am facut alegerea gresita, dar... cine stie ce ne rezerva viitorul ?
    Last edited by imeDB; 6th January 2008 at 14:36.

  11. #11
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da mi si mie niste detalii de zona, dimensiunea antenei si pachetele critice de receptionat in Ro in ce masura le receptionezi!

  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman View Post
    Nu stiu, eu am placa TwinHan si imi indica corect.
    Multumesc SLAman.Poate maestrul Altxro va prevedea si placa de care discutam.Ii uram numai bine.
    Mabo 180.Invacom 0,3,Windows XP,Windows Vista Premium(Acer Aspire 8930G),Windows 7,Q6600,GigabyteX38-DQ6,Mem.4GHz DDR2,e-GeForce 8800 GTX,SkyStar HD.TT-Conect S2-3650 CI,VBox II,Dreambox 800. Salonic Grecia.

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu HVR4000

    Salut la toata lumea si expun si eu aici cateva din problemele intalnite cu acest TUNER PE VISTA (HVR4000).
    In primul rand am urmatoarea configuratie:

    - offset de 90cm
    - montura H-H DM2100
    - receiver Optibox
    - tuner pc HVR4000
    - splitter 5-2450Mhz pt. a da semnal ambelor tunere (numai cand fac o noua cautare las doar pe cel care efectuez cautarea, o chestie ciudata oarecum legata de spliter : cand las doar direct antena + Optibox pe Hotbird 13E semnalul la indicator nu-mi trece de 88 si cand fac legaturile pt. cele 2 urca la 90-91 (numai la Optibox pot vedea valoarea semnalului)).

    PowerCinema 5.1 si HVR4000:

    - in primul rand cu PowerCiema 5.1 nu ai posibilitati de reglaj al monturi H-H ( doar selectie de 1 - 4 sateliti ( acesta alegere o pot face din celalalt soft WinCD 4.0 care vine cu drivere, decodare si softul de receptie WinTV - aici la cautare canale poti alege pe analog/digital terestru cu restul optiunilor si satelit cu optiuni pt. diseq : NO = 1 satelit, SIMPLE = 2 sateliti si DISEQ 1.0 = 4 sateliti) , deci la PowerCinema in momentul cand alegi numarul de sateliti alegi implicit si optiunea pt. diseq.
    - cu PowerCinema nu sant probleme si mai mult de 69 frecvente (analog tv/rds full option) si 1765 frecvente pe satelit (radio/tv) nu a gasit.

    WinCD 4.0 (cu WinTV) si HVR4000:

    - asa cum am mai scris mai sus cu acest soft - WinTV - ai si cateva optiuni pt. diseq, dar apar si problemele: in primul rand NU AI SUNET PE POSTURILE CAUTATE PRIMELE (analog/digital tv), pe cele de pe satelit da.

    - la o cautare pe 2 sateliti (DISEQ SIMPLE) ITI GASESTE MAI PUTINE PROGRAME DECAT DACA CAUTI PE 1 SINGUR SATELIT (DISEQ NO). asta daca ai noroc sa-ti termine cautarea si sa nu-se inchida programul singur

    - la fel se intampla si la cautarea pe 1 satelit (inchiderea programului singur in timpul cautari fara a gasi toate programele).

    - ca numar de programe sant mult mai putine gasite in ambele situati ( 1 sau 2 sateliti) decat cu PowerCinema.

    Sa mai intalnit cineva cu situatile de mai sus, eventual o solutie fiindca vad ca alte softuri deocamdata nu sant compatibile si in cazul altdvb-ului nu ai instalat PowerCinema?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    softul original nu prea l-am testat, prefer AltDVB, dar aici poti gasi un update al aplicatiei (aparut astazi), si cel mai important, al driverelor ajunse la versiunea 2.121.25351.0 / 17.12.2007 si certificate WHQL, cel putin sub WinXP

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal da cu noua versiune WinCD 4.1 sau rezolvat problemele legate de sunet pt. cele tipuri de transmise (analogic tv/cablu si digital/satelit).
    Acum merge cursorul cand vrei sa maresti volumul pana la 100% atat cand urmaresti programe de pe cablu cat si de pe satelit (inainte mergea volumul la maxim pe cablu pana la 50% si pe satelit pana la 100%, asa iti indica cand mareai volumul)
    Da nu am probleme cu telecomanda legat pe PowerCinema mai ales ca ai posibilitatea sa folosesti si interfata de Media Center a sistemului Vista cu singura observatie ca m-am impotmolit la setarea pt. satelit unde Media Centerul sistemului nu-mi vede acelas tuner, ci ca un set-top-box conectat si trebuie sa configurezi pe canalul pe care emite asa zisul set-top-box conectat ( o sa incerc si cu versiunea noua de WinCD 4.1) poate era din drivere lui HVR4000.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top