Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: ID-ul Focus sat

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default ID-ul Focus sat

    Cine imi spune si mie de unde pot gasi ID-ul de la focus ( G: lini)
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Providerii de conax au in sharing toti acelasi id: 0B000000 si astfel toti vedem nr de carduri in conax egal cu valoarea lui X pe care o are fiecare in gbox.config, adica e posibil sa spunem sa ai 10 carduri de bulgari sau de max in conax si niciunul de focus, teoretic, practic intra si de focus. Daca stii ca un partener al tau are focus cu box-id sa spunem abcd pui o linie G de forma
    G: { 0B000000 abcd }
    Gigel


  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Focus are 0B001010

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bucovina
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Va multumesc pentru raspuns.Intradevar Satwien ai dreptate
    Caid:0B00
    Provider:1010
    SI box ID:....
    Acuma am inteles si va urez tuturor LA MULTI ANI.
    VU+Uno-DM7025-Fritz Box 7370, Antena-Multifed cu 8 lnb.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Focus are 0B001010
    ciudat este ca gbox gaseste card-ul de focus si daca pun linia G astfel :

    G: { 0B000000 xxxx }

    banuiesc ca gbox ignora totusi provider-id-ul la conax. altfel nu ar fi neaparat necesar sa adaugi linii G pentru toate card-urile conax (ma refer daca ai depasit numar configurat la parametrul X, ceea la conax se intampla foarte usor), chiar daca sunt de la provideri diferiti ...

    mai am o intrebare despre gbox : cu ce metoda se pot depista box-id-urile cu card-uri "rele", pe care sa le pun la liniile Y ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in gbox-trace (din gbox center, il gasesti pe rdi-dreambox.com) vezi exact ce se intampla, care cum iti raspunde si in functie de ce vezi acolo te poti orienta ce sa faci in continuare (timpi de raspuns, decode failed-uri etc).


    Forza MILAN!

  7. #7
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    ciudat este ca gbox gaseste card-ul de focus si daca pun linia G astfel :

    G: { 0B000000 xxxx }

    banuiesc ca gbox ignora totusi provider-id-ul la conax. altfel nu ar fi neaparat necesar sa adaugi linii G pentru toate card-urile conax (ma refer daca ai depasit numar configurat la parametrul X, ceea la conax se intampla foarte usor), chiar daca sunt de la provideri diferiti ...

    mai am o intrebare despre gbox : cu ce metoda se pot depista box-id-urile cu card-uri "rele", pe care sa le pun la liniile Y ?
    G: { 0B000000 xxxx } este forma generica, intra toate cardurile Conax, de la toti providerii
    G: { 0B001010 xxxx } ar trebui sa intre numai Focus, testeaza si tu

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    G: { 0B000000 xxxx } este forma generica, intra toate cardurile Conax, de la toti providerii
    G: { 0B001010 xxxx } ar trebui sa intre numai Focus, testeaza si tu
    Te cred, dar mult mai interesant ar fi de stiut daca se poate configura cumva gbox (prin ident.info sau mai stiu eu, knowns.ini; apropo, la ce foloseste fisierul knowns.ini ?) ca sa recunoasca individual fiecare provider de conax, ca sa nu se ajunga asa de repede la limita data de parametrul X (de exemplu cu X=5, fara linii G, nu se pot receptiona nici macar teoretic toti providerii conax : Focus, Digitalb, TV Tel, C+ Suedia, C+ Norvegia, C+ Danemarca, C+ Finlanda, KableKiosk etc.)

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea era ca daca pui G: { 0B001010 xxxx } in loc de G: { 0B000000 xxxx } nu va mai intra decat Focus.
    Apoi se poate completa cu G: { 0B000010 xxxx } ca sa intre albanezii (e doar un ex., nu stiu ce ID au albanezii) si tot asa.

    knowns.ini nu stiu nici eu la ce foloseste, dar gboxul merge perfect si fara el

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Ideea era ca daca pui G: { 0B001010 xxxx } in loc de G: { 0B000000 xxxx } nu va mai intra decat Focus.
    Apoi se poate completa cu G: { 0B000010 xxxx } ca sa intre albanezii (e doar un ex., nu stiu ce ID au albanezii) si tot asa.
    tu cum ai aflat provider id de la focus ? exista undeva o lista completa cu toti provider id la conax ? eu am gasit asta pe alt forum :

    0B00-004010 Bulgarian Mux
    0B00-006010 Canal+ Nordic
    0B00-006020 Nordic 1
    0B00-006030 Nordic 2
    0B00-006040 Nordic 3
    0B00-006050 TSS
    0B00-006060 Nordic 4
    Last edited by rocky7; 1st January 2008 at 19:25.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Ideea era ca daca pui G: { 0B001010 xxxx } in loc de G: { 0B000000 xxxx } nu va mai intra decat Focus.
    Apoi se poate completa cu G: { 0B000010 xxxx } ca sa intre albanezii (e doar un ex., nu stiu ce ID au albanezii) si tot asa.
    nu merge, in provider-list la gbox apare numai 0B000000, daca pun G: { 0B001010 } in ignore.list, focus merge in continuare, dar daca pun G: { 0B000000 }, nu merge nimic ce-i conax.

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox View Post
    nu merge, in provider-list la gbox apare numai 0B000000, daca pun G: { 0B001010 } in ignore.list, focus merge in continuare, dar daca pun G: { 0B000000 }, nu merge nimic ce-i conax.
    1. In ident.info, blocheaza linia asta:
    # 0B000000;0B000000 Conax (8W/4W/1W/5E/9E/13E/16E/19E/68E Volia UA/Satro SK [DVBC])
    si pune linia asta
    0B001010;0B001010 FocusSat/Thor3

    2. Sterge din ignore.list linia care contine 0B000000 (asta blocheaza absolut toate cardurile conax, deci si Focus)

    3. Pune in cwshare linii G: catre carduri Focus, ar trebui minim 5 linii G: daca ai X=5. Din cate imi aduc aminte, daca ai multe linii G: decat valoarea de la X, vor intra toate cardurile puse cu G:, dar nu mai mult de 16.

    4. Testeaza daca acum intra si alte carduri Conax, cel mai simplu e pe albanezi.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocomic View Post
    in gbox-trace (din gbox center, il gasesti pe rdi-dreambox.com) vezi exact ce se intampla, care cum iti raspunde si in functie de ce vezi acolo te poti orienta ce sa faci in continuare (timpi de raspuns, decode failed-uri etc).
    te referi la pluginul de dreambox ? ai un link direct la fisierul din rdi-dreambox.com, ca nu-l gasesc ?
    cunoaste cineva acest plugin, sau poate cineva sa traduca :
    http://www.fsenes.info/how_to/gbo.html

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma refeream la gbox share control, my bad

    http://www.rdi-dreambox.com/download...SC_beta2.7.zip


    Forza MILAN!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top