Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Sep 2006
  Location
  RO, EU
  Posts
  193
  Posts Thanks / Likes

  Smile Poze pe Dreambox

  Salut!

  As vrea din nou niste sfaturi in ceea ce priveste cel de-al treilea copilas al meu, Dreambox-ul Mai exact: Dreambox DM 500-S, imagine Gemini Project.

  Ceea ce as vrea eu, este, sa pot vedea poze pe ecranul televizorului, prin Dreambox (in conditiile in care pozele sunt stocate pe computer - cel de-al doilea copil al meu ). Am mai citit eu acum pe aici despre File Mode-ul Dreambox-ului, si m-am oprit la documentul How To CIFS de pe rdi-dreambox.com.

  Deci: fac user-ul pe computer, cu setarile descrise acolo, si merg in Dreambox si fac setarile si acolo, conform documentului. Intrebarea mea este:

  a) eu deja pe D:\ (pe computer) am un director numit "dreambox" unde sunt alte chestii decat ce vreau eu sa vad pe Dreambox (backupuri de imagine de la dream, fisiere pentru dream, etc). Daca fac un folder cu alt nume, sa zicem "dreambox2", tot numele asta trebuie pus si la "Dir" in Dreambox?

  b) in conditiile in care vreau doar sa vad poze, mai trebuie bifat "auto mount" la setarile Dreambox-ului? (nu stiu ce face optiunea asta... si de asta intreb, ca sa fiu sigur )

  c) fisierul *.xml din arhiva HowToCIFS.rar se poate configura astfel incat pe tasta Mute (care in How To se foloseste pentru a opri/porni o inregistrare) sa faca Next la poza urmatoare, de exemplu? Sau alta tasta, nu neaparat Mute... de exemplu sagetile Stanga/Dreapta - deci cele de la blocul numeric de taste, nu butoanele pentru volum.

  d) Pozele ce le vizualizez se incarca pe Dreambox, astfel incat la un moment dat sa mi se umple memoria? (tin sa mentionez ca sunt 1050 de poze cele pe care as vrea sa le vad pe ecranul TV-ului, ce ocupa un spatiu de peste 1 GB). Sau cum trec la urmatoarea, se descarca din memorie poza pe care tocmai am vazut-o?

  e) Daca mai sunt ceva mentiuni ce ar trebui sa le am in vedere, sau daca am pornit-o pe calea gresita de la inceput cu CIFS-ul si ar trebui alta metoda folosita, spuneti-mi va rog


  Multumesc,

  BAV  Daca nu ne mai intalnim pana la anul, eu de acum va urez la toata lumea "LA MULTI ANI", sanatate, bucurii cat mai multe, mancare si bautura cat mai multa si, bineinteles, cat mai multa lumina - stiti voi de care  Plus... tin neaparat sa mentionez, ca in anul 2007, am revazut canalele mele "de suflet" pe care mi-am dorit sa le vad de aproape 20 de ani, de cand aveam eu vreo 11 ani. Asta pentru mine... nici nu pot sa spun cat de mult inseamna (si acum, dupa cateva luni de cand le pot vedea, mi se face piele din aia de gasca, sau care e expresia, uneori cand ma uit pe vechile canale de atunci) Nu pot sa las pe afara nici noile canale pe care pot sa le vad acum Pentru toate astea, vreau sa va multumesc inca o data.

 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  Mar 2003
  Location
  Romania
  Posts
  857
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu poti vizualiza poze pe DM500 (cel putin nu in format jpg, bmp, etc).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top