Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45

Thread: digi tv nagra3!

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Location
    LiSbOa,Portugal
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default digi tv nagra3!

    Switchover from Nagra 2 to Nagra 3, DigiTV
    Switchover from Nagra 2 to Nagra 3, requires subscribers' smartcards replacement.

    Process of replacement in Checz Republic, Romania, Slovakia, Hungary, Serbia, Croatia..
    Should begin in February 2008, and is planned to be finished entirely by end of May 2008.

    __________________
    PixxPlus,Opentel DCS3000V,PowerboxTVcabo

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes
    Gigel


  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Porca p...ana,bad news.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Stati linistiti fratilor ca asta e ca si pacaleala de 1 aprilie asa ca mai ginditi-va de unde sa aiba atita bani digi sa schimbe cartela si sa faca soft nou daca nu merg cum trebuie nici cu astea ce le au acum si apoi o sa vedeti la serviciu clienti injuraturi de la cei de afara care sa nu uitam ca cei de afara tin digi si nu numai in picioare asa ca ....LA Anu si La MUlTI Ani fratilor si un an Nou mai bun si plin de programe ca si acesta macar
    Noroc la toata lumea

  5. #5
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirtom View Post
    Stati linistiti fratilor ca asta e ca si pacaleala de 1 aprilie asa ca mai ginditi-va de unde sa aiba atita bani digi sa schimbe cartela si sa faca soft nou daca nu merg cum trebuie nici cu astea ce le au acum si apoi o sa vedeti la serviciu clienti injuraturi de la cei de afara care sa nu uitam ca cei de afara tin digi si nu numai in picioare asa ca ....LA Anu si La MUlTI Ani fratilor si un an Nou mai bun si plin de programe ca si acesta macar
    contracte celor de afara sunt...semnate aici in tara....pe adrese din tara....deci nu e problema lu' digi ca ei au trimis rec si cartelele in spania si italia
    dar ...daca intarzie pana in mai cu schimbatul...poate...e fara sens ...ca lucra baietii astia cu pirateria....la greu si pana atunci...e gata spart codul nagra3 ...si atunci... intradevar e cheltuiala... oricum...nu stiu daca receptoarele... actuale ..."suporta"...nagra 3.....
    din cate am inteles eu.... trebuie sa aiba procesoare mai puternice.... pt ...a procesa informatia... in nagra 3 ,daca nu e asa ...inseamna ca nu e o problema sa fie implementata(nagra 3) ...si pe alte receptoare...si atunci e fara folos schimbarea....de la nagra 2 la nagra 3
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mirtom View Post
    Stati linistiti fratilor ca asta e ca si pacaleala de 1 aprilie asa ca mai ginditi-va de unde sa aiba atita bani digi sa schimbe cartela si sa faca soft nou daca nu merg cum trebuie nici cu astea ce le au acum si apoi o sa vedeti la serviciu clienti injuraturi de la cei de afara care sa nu uitam ca cei de afara tin digi si nu numai in picioare asa ca ....LA Anu si La MUlTI Ani fratilor si un an Nou mai bun si plin de programe ca si acesta macar
    http://www.parabola.cz/zpravicky/698...nagravision-3/

  7. #7
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @maniacdth ne poti si traduce ce scie acolo?
    nu e engleza sa stim aproape toti...deci.....cu limba ceha...mai greu pt noi

    in chineza si japoneza ne mai descuracam...dar aici ...pass
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe situl Chech scrie acelas lucru pe care la postat adriano.
    Confirma ca polsat, tv cabo si d+ au trecut deja in N3 iar trecerea lui digi este planificata la inceputiul lui 2008. Rec. nu vor trebui schimbate.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va spun eu ce scrie: la trecerea de la Nagra 2 la 3 trebuie inmultit totul cu 1,5 si o sa mearga.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Surpriza de sarbatori,parca asa zicea Fanta.....
    DM 500S-KLASSE

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Horatyu , daca nu te pricepi la "coduri" , lasa pe altii .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Cool Nagra3

    Nagra3, so heißt auch dieses Forum weil es sich so eingebürgert hat!

    Dazu mal eine Richtigstellung:
    Es gibt kein Nagra3! Das, was D+ und TV Cabo, demnäachst Noch vor Polsat wird DigiTV umstellen. Soll wohl schon in Kürze der Kartentausch stattfinden und evtl. irgendwann Premiere einsetzen ist KEIN Nagra3!

    Bei Rom 142 (TV Cabo) und Rom 182 (D+) handelt es sich um ein weiterentwickeltes, neues Nagra2. Sowohl im Aufbau der Roms, der Keys und des ganzen drum herums ist es "nur" ein neues Nagra2 mit neueren Karten die mehr Ram und eine schnellere CPU haben.

    Natürlich habe die Karten einen neues Bugcatcher, es gibt wohl zwei Firewalls, CS geht nicht mehr so ohne weiteres etc... aber das alles rechtfertigt nicht, das ganze als N3 zu bezeichnen.

    Trotzdem wird es weiterhin im Board als N3 bezeichnet werden, denn wie oben schon erwaähnt, der Name hat sich erstmal eingebürgert und ist eh' nicht mehr weg zu bekommen!



    Nagra3, it is also this forum because it is so naturalized!

    These times a correction:
    There is no Nagra3! That was D +, and TV Cabo, demnäachst Before Polsat DigiTV will change. Should probably already available soon draw to take place at some point and possibly use Premiere is Nagra3 NO!

    At Rome, 142 (TV Cabo) and Rome 182 (D +) is a further development, new Nagra2. Both the construction of Rome, the Keys and the whole drum herums, it is "only" a new Nagra2 with newer cards, the more RAM and a faster CPU.

    Of course, the cards have a new Bugcatcher, there are probably two firewalls, CS is not as readily etc. .. But that does not justify everything, the whole termed as N3.

    Nevertheless, it will remain on the board as N3, will be reinforced because, as already erwaähnt above, the name is first established, and is always' no longer get away!


  13. #13
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    contracte celor de afara sunt...semnate aici in tara....pe adrese din tara....deci nu e problema lu' digi ca ei au trimis rec si cartelele in spania si italia
    dar ...daca intarzie pana in mai cu schimbatul...poate...e fara sens ...ca lucra baietii astia cu pirateria....la greu si pana atunci...e gata spart codul nagra3 ...si atunci... intradevar e cheltuiala... oricum...nu stiu daca receptoarele... actuale ..."suporta"...nagra 3.....
    din cate am inteles eu.... trebuie sa aiba procesoare mai puternice.... pt ...a procesa informatia... in nagra 3 ,daca nu e asa ...inseamna ca nu e o problema sa fie implementata(nagra 3) ...si pe alte receptoare...si atunci e fara folos schimbarea....de la nagra 2 la nagra 3
    mestere, ce tot spui tu aici? sper ca nu citezi iar din carti militaresti, ca atunci chiar ca-s dati dracului specialistii astia din armata romana pe ce te bazezi ca trebuie procesoare mai puternice la nagra 3? facem pariu ca merge pe STI 5518?

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ii asteptam cu drag in nagra3 cu gbox+radegast+newcs care vad ca merge super in acest de speriat nagra3.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  15. #15
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niros View Post
    mestere, ce tot spui tu aici? sper ca nu citezi iar din carti militaresti, ca atunci chiar ca-s dati dracului specialistii astia din armata romana pe ce te bazezi ca trebuie procesoare mai puternice la nagra 3? facem pariu ca merge pe STI 5518?
    nu fac nici un pariu...ca nu ma pricep ,asta nu am mai citit in carti ci pe net

    eu spuneam ca s-ar putea sa fie o cheltuiala inutila daca...nu se grabeste digi ....pt ca daca sunt ok receptoarele lor pt asa ceva ...ar trebui sa grabeasca procesul de schimbare al cardurilor
    si asa gandea cineva de pe un forum....ca poate ar trebui schimbate si receptoarele ca sa faca fata ...la nagra 3

    Important e sa faca cat mai repde toata treaba....ca daca o lalaie pana in mai....atunci...poate e prea tarziu
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top