Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate asa ceva?

    Am Camd3.883, cartela Max(viaccess), cum pot sa fac abgreidu manualu an acest cam pe DR 500?
    Va multumesc mult si sarbatori fericite!

  2. #2
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by larii View Post
    abgreidu manualu
    Abgreidu am inteles dar cum sa-i faci manual? )
    Ala se face automant.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te referi desigur la update pentru card? Cardul face singur auto update. La-si pe TVR1 ceva timp. Daca nu merge incerci cu alt emu, gbox de ex.
    Update la cam, cum ai intrebat, se face installind o noua versiune camd cu telecomada conectat la router, sau manual cu dcc.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Doctor 500 face abgreidu digitalmente nu manualu.
    Intreaba gagicile daca nu crezi!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult pentru andrumari!
    Dar cartela nu face abgreidu tot timpu ,o luna face si apoi trebuie sa bag cartela an alt risaivar(nu dream) ca sa faca abgreidu?
    De unde eau si eu un GIBOX care sal bag manual si sa si mearga(am luat de aici si nu am reusit sal pornesc?)
    Mersi anca odata si sarbatori fericite...

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune cardul pe newcs, seteaza <au>on</au> si gata, ai rezolvat problema in mod elegant.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi!
    Am bagat camu dar unde al setez ca nu am mai facut pana acum nicio setare (am pus Newcamd-Betad 6.10b,cu acesta nu porneste dar cu Newcamd-Cardserver 6.10b si Newcamd-Spider 6.10b merge fara probleme)
    Intrebarea este UNDE FAC SETAREA mai exact? AN Var/...ce fisier?
    Mersi anca odata si sarbatori fericite!

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate sa ma ajute cineva an legatura cu setarea?
    MERSI

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top