Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Hss-1160na

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Hss-1160na

    Sarbatori fericite.

    A si eu nevoie de putin ajutor, receptorul nu mai primeste semnal totul e la 10% receptorul se aprinde face toate comenzile cu telecomanda, d si cum totul e normal dar desemnal nimic am schimbat lnb am probat cu o alta antena si nici un rezultat pe la partea de alimentare suna ceva, poate fi un condensador? Multumesc.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  2. #2
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jomi View Post
    Sarbatori fericite.

    A si eu nevoie de putin ajutor, receptorul nu mai primeste semnal totul e la 10% receptorul se aprinde face toate comenzile cu telecomanda, d si cum totul e normal dar desemnal nimic am schimbat lnb am probat cu o alta antena si nici un rezultat pe la partea de alimentare suna ceva, poate fi un condensador? Multumesc.
    posibil sa fie sursa sau integratul care alimenteaza lnb-ul. mai bine fa un drum la casierie si iti dau altul. daca tot vrei sa-l depanezi, vezi la sursa care din electrolitici are partea de deasupra umflata sau puscata, te uiti la valoarea condensatorului si pui altul identic ca valoare. e de preferat sa cauti electrolitici la 105 gr. celsius. sa fii antent si la polarizarea lor, sa nu ii pui invers (- la +) ca fac boooom. daca e integratul care alimenteaza lnb-ul, il gasesti pe placa de baza langa tuner, are 8 pini. dar din pacate nu dai de el in magazinele din romania.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat sursa de alimentare si e defectuasa voi schimba pentru mai multa siguarnta toti condensatori acum merge cu o sursa mai veche pastrata pentru "necazuri" si merge f.bine. Multumesc
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.nca o nedumerire am schimbat toti condensatori de pe placa de alimentare si tot nu vrea sa "mearga" se aprinde totul dar tot fara semnal pune ce ar mai fi de facut,am masurat iesirile si pare totul ok. Asteptsi va multuesc.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba si puntea de diode din primarul sursei. mai bine du-o la un atelier de depanari, fara osciloscop greu vei depista defectiunea.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jomi View Post
    Salut.nca o nedumerire am schimbat toti condensatori de pe placa de alimentare si tot nu vrea sa "mearga" se aprinde totul dar tot fara semnal pune ce ar mai fi de facut,am masurat iesirile si pare totul ok. Asteptsi va multuesc.
    Vezi tensiunea de 30 de volti ca sigur lipseste.



  7. #7
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum ai masurat iesirile mestere? cu sarcina sau cu sursa in aer? pune-i sarcina si atunci vezi daca scoate tensiunile corect. ca sarcina poti folosi un bec, e suficient.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat si puntea de diode si acelasi rezultat nimic. Se aude un fisit atunci cnd scot cablu de la lnb,condensatorul C5 nu l-am schimbat am unul de 400v si 47uF el e de 450v si 47uF nu stiu s-al scimb?
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  9. #9
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune-l ca-i bun. conteaza sa fie peste 300 volti.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat C4 a mers com 10 min. si ..... 9999
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  11. #11
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu o vad n-am de unde sa stiu ce are. sa ma apuc sa iau fiecare componenta si sa iti zic s-o schimbi, ajungi de schimbi toata sursa. trebuie vazuta si pus osciloscopul pe ea, in 5 minute sursa ar fi reparata.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am lasat sa mearga toata noaptea si surpriza numerele nu mai erau si se vedea totul dar cu mici intreruperi. Voi urma sfatul vostru si il voi ducela un atelier sa se uite putin la receptor. Multumesc
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  13. #13
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca esti din Bucuresti vin-o la Mirosat si iti dau eu cate surse vrei.
    Valabil pentru oricine doreste sa vina la sediul din Bucuresti si va voi oferi cadou surse pentru HSS 1120/1160.
    As trimite si in tara dar din pacate in aceasta perioada serviciile de curierat nu deservesc decat societatiile cu care eu deja contracte.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult dar din pacate sint cam departe de Bucuresti cam la 3500km incerc sa rezolv problema aici "babaci" ma suna din ora in ora sa vada ce am rezolvat mai ales acum cu sarbatorile.Pe aici la acum su prea se lucreza si e cam greu sa rezolv sursa. Am un azbox si daca as sti cum sa pun cartela in el ar fi fain dar...... .
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nimic azi l-am lasat la un atelier de depanari si a zis ca totul e ok dar nimic aceasi istorie fara semnal cu o alta sursa merge perfect dar cu a lui nimic mai e ceva de facut cu aceasta sursa sau il arunc la gunoi?
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top