Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Cablu RS-232 pentru receptor General Satellite

    Sunt nou in domeniu receptiei satelit, si tocmai de cateva zile incoace am achizitionat un receptor General Satellite FTA-6900, si din cate am auzit ar fi totusi posibilitatea sa vad anumite programe codate, cu ajutorul key-lor dar problema mea este ca nu am cablu de comunicare intre PC si receptor, imi spune si mie cineva de unde as putea face ros de un astfel de cablu, pentru un receptor ca al meu?

    Ca idee desi nu stiu daca var ajuta la ceva precizez ca sant din Arad.

    Va multumesc anticipat.

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablul se numeste null modem si il gasesti cu siguranta la Diverta.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by danielavram View Post
    Sunt nou in domeniu receptiei satelit, si tocmai de cateva zile incoace am achizitionat un receptor General Satellite FTA-6900, si din cate am auzit ar fi totusi posibilitatea sa vad anumite programe codate, cu ajutorul key-lor dar problema mea este ca nu am cablu de comunicare intre PC si receptor, imi spune si mie cineva de unde as putea face ros de un astfel de cablu, pentru un receptor ca al meu?

    Ca idee desi nu stiu daca var ajuta la ceva precizez ca sant din Arad.

    Va multumesc anticipat.
    Salut , poti incerca si la DOMO . Bafta .

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am un cablu serial ce lam primit odata cu cumpararea unui UPS numai ca singura problema la el este ca la una din mufe are mufa tata, ori mie imi trebuie ca la ambele capete sa aibe mufa mama ca numai asa o sa il pot pune si la receptor si la PC.
    un link nu stiti la vreun magazin virtual.
    Mersi anticipat.


    P.S. da acuma am observat un lucru ca la receptoru de la Dolce mufa e tip mama deci cu garuele, iar la GS 6900 e cu pini scosi inafar adeci e mufa tata.

    oare o sa gasesc cablu din asta ca la ambele capete sa aibe mufa mama(cu gaurele)?
    Last edited by danielavram; 25th December 2007 at 02:28.

  5. #5
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gasesti
    si daca nu ...iti faci unul tu
    nu e greu :cumperi doua mufe de care iti trebuie si un cablul cu mai multe fire (litate --> recomandabil) si te apuci de treaba

    uite daca dai o cautare pe google gasesti asta...http://images.google.com/images?clie...=1&sa=N&tab=wi
    pt a putea li pi cat mai corect piciorusele...trebuie sa ai fire colorate diferit

    succes

    aici sunt si colorate firele pt a vedea diferenta
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top