Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default No signal! pe receiver de SKY UK(si totusi este)

    Am tinut la naftalina receiveru de sky 3 luni si acum cand l-am repornit zice NO SIGNAL.

    Receptionez k toate posturile din pachet cu alt receiver, asta cred eu ca este din cauza ca el isi lua ca referinta transponderu de sky one 12226 si acum sa mutat pe altul.

    Daca ii dau scanare manuala gaseste programele din pachet,

    Am incercat si cu un update de soft insa nimik,

    modelul de receiver este Thomson HD 607120Q(cu sistem de operare 1,32AOB si EPG 5.02f HD)
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    leaga-l direct la antena (nu in loop)!
    asa o sa mearga!

  3. #3
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este legat direct la antena, am un cablu destul de scurt maxim 15m, daca ar fi de la cablu cand as da scanare manuala ar trbui sa nu gaseasca semnal pe transponderele sky.(o sa pun un cablu super mic de 2metri sa vad dac asa vrea


    Eu cred ca nu am facut un update ceva in timp util, chiar nu mai are nimeni rec de sky?


    Intrebarea este cum fac receptoru sa caute pe alta frecventa semnalu si nu pe aia veche pe care o stie el de referinta?


    Receptoru e foarte restrictiv, daca ii dau sa scaneze alte canale imi cere PIN apoi ca sa le vad si am reusit in felu asta sa blochez pinu(acum ma pune sa sun la ei )

    Din cate stiu eu receptoru trebuie sa mearga si fara cartela, sa apara meniul ala cu sunet interctiv cu canele si restu de grafica, cel putin asa era inainte..
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca pe forumurile din uk daca un factory set nu rezolva problema.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca transponderul de ref la sky uk e 11.778 V 27500 2/3 , partea cu pinul vine de la card , de obicei ultimile 4 nr de pe card , daca nu tre sa inprumuti un card la care se stie pinul si sa dezactivezi toate restrictiile de pe receptorul tau . Sa schimbi frecventa de referinta dai Services , 4 , 001 select in ordinea asta si intri la meniul ascuns apoi apesi 2 Default transponder si pui ce vrei si ce merge binenteles . Nu stiu daca la hd e la fel dar asa e la astea sd . Bafta .

  6. #6
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A mers cu combinatia asta, merci merge k acum.

    MERCI.
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top