Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: echosmart 791

  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart 791

    nu reusesc sa instalez sirius.a mai patit cineva.am gasit sirius cu un kaon 200z dar cu echosmart ioc.

  2. #2
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    nu reusesc sa instalez sirius.a mai patit cineva.am gasit sirius cu un kaon 200z dar cu echosmart ioc.
    pai gasesti lista gata facute pe net ...si le pui sus cu cablu serial

    este una aici dar nu e complecta ...cu toate canalele ,dar sunt suficiente pt a te ajuta sa gasesti ce te intereseaza

    Ideea e ca poate nu ai instalat softul...corect...si pot aparea anumite erori particulare ...la fiecare receptor

    inainte de a pune un soft dai factory default si pui softul;
    mai trebuie sa ti seama de urmatorul aspect : de la 2.92 softurile sunt defapt updaturi la softul 2.92 si retin anumite setari de la softul anterior si daca pui de exemplu 2.99 peste versiunea 2.95 sau 2.97 ... pot aparea tot felul de erori
    cred ca de la 3.01 in sus iar sunt update-uri la 3.01
    deci...tu hotararesti cam ce vrei sa faci...
    recomandarea...mea e ca daca folosesti receptorul pt a prinde max.... sa pui 2.92 si sa nu te mai complici ...cu updaturi la 2.92 desi ...toate remediaza cate putin din bugurile aparute...in folosire ,dar cred ca pt max e ok 2.92
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi mi-a sosit si mie EchoSmart-ul 791 si deja vad ca apare o problema. Am cartela MAX si se pare ca nu o recunoaste: apare "Smart Card Check Failed"
    Ce-i de facut?

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bag-o invers fata de normal... adika cu chipul in sus.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    bag-o invers fata de normal... adika cu chipul in sus.
    )
    Multumesc frumos, merge.
    Last edited by finix; 27th December 2007 at 14:15.

  6. #6
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by finix View Post
    Azi mi-a sosit si mie EchoSmart-ul 791 si deja vad ca apare o problema. Am cartela MAX si se pare ca nu o recunoaste: apare "Smart Card Check Failed"
    Ce-i de facut?
    foloseste linkul asta pt a gasi mai repede raspunsuri :http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=21344

    http://www.rdi-board.com/showthread....21344&page=217
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    Cunosc topicul, am citit aproape toate paginile de cand am comandat stb-ul si pana a sosit. Rezultat: patch si key instalate frumos, totul merge brici. De acum incolo postez in topicul respectiv, multumesc.

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci,problema s-a rezolvat.omul e multumit cu ceea ce vede si nu mai are nevoie de siriu.totusi faptul e ciudat ca nu am semnal pe satelit.si lista de canale la ce-mi ajuta ?

  9. #9
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    merci,problema s-a rezolvat.omul e multumit cu ceea ce vede si nu mai are nevoie de siriu.totusi faptul e ciudat ca nu am semnal pe satelit.si lista de canale la ce-mi ajuta ?
    pai ca sa nu mai scanezi toti satelitii in cazul in care ai un motor la antena sau H-H

    In legatura..cu...lipsa de semnal se poate sa fie de la mai multe :
    1 ===>apar probleme de genul asta ...de la softuri sau
    2====> sunt puse gresit
    adica fara a se da inainte de a pune un nou soft acel factory default
    pt sa ultimele softuri defapt sunt ..Update-uri la softul 2.92 si
    3====> retin aproape toate setarile ....de dinainte.... si daca pui softul peste alta....versiune mai veche de 2.92 pot aparea probleme de genul lipsei de semnal....
    nu stiu exact care e problema
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart db791

    buna. a cuparat un echosmart dsb791...degeaba entru ca nu stiu sa fac toate setarile necesare. ( . este cinev care ma poate ajuta... mersi

  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vede cineva Mct pe echo

  12. #12
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by serghey1 View Post
    buna. a cuparat un echosmart dsb791...degeaba entru ca nu stiu sa fac toate setarile necesare. ( . este cinev care ma poate ajuta... mersi
    aici este pagina de unde poti lua tot ce vrei pt 791=7X1
    http://satweb.org/soft.html

    http://satweb.org/soft.html

    nu stiu la ce te referi exact
    dar trebuie sa ai un cablu null modem sau macar un stick USB (memorie flash stick USB)

    pt cablu trebuie sa stingi din spate aparatul cand pui cablu
    deschizi CHedit 8.1 sau 8.4 click pe Upgrade application apoi alegi softul pt receptor(scos din arhiva ) si dai open si aici iti apare o a 2-a fereastra pe care scrie linking si atunci trebuie sa pornesti aparatul din spate si astepti pana scrie good pe ecranul receptorului mai stai cateva secunde si apoi dai restart din spate

    ordinea ca sa nu ai tot felul de erori trebuie sa fie 2.92 (pt 7X1) , 3.00,3.01 si 3.13

    pt updatarea soft prin USB trebuie sa pastrezi ordinea softurilor la fel
    pui pe stick intri in menu la USB browser si alegi softul dorit si dai ok

    ATENTIE trebuie sa dai dupa fiecare instalare un factory default(setari fabrica) pt ca altfel apar erori

    succes
    daca mai ai nelamuriri intreaba pe forum
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  13. #13
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Vede cineva Mct pe echo
    eu am vazut prin sharing la server cu protocol newcamd cu ajutorul programului transer to nets 1.31 (dar trebuie sa ai user si parola pe un astfel de server)

    la fel prin sharing cu programul mpcs _ gbox pt echosmart (dar trebuie sa ai linie de gbox care sa aiba cartela oficiala)

    si cred ca mai exista si otiunea cu sbcl - transer to nets 1.31 cu vPlug 2.11
    dar nu am facut probe pt ca nu am timp
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    mersi horatyu.. in afar de softuri mi trebuie ceva...tebuie sa bag tot softurile care mi le-ai trimis... ai scuvintecare haba nu am c inseamn dar incercam.. am inteles ca trebie i key...d und le pot lua.
    a

  15. #15
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by serghey1 View Post
    mersi horatyu.. in afar de softuri mi trebuie ceva...tebuie sa bag tot softurile care mi le-ai trimis... ai scuvintecare haba nu am c inseamn dar incercam.. am inteles ca trebie i key...d und le pot lua.
    a
    te descurci tu
    cauti , dar cred ca deocamdata iti ajunge softul pt ce vrei tu

    cablu null modem
    dar poti sa folosesti numai partea de cabluri de sus pin 2 cu pin 3 si pin 3 cu pin 3 si pin 5 cu 5

    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top