Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default EvoCamd pt. Kathrein UFS 910

    Mda... explodeaza petardele una dupa alta
    Un weekend furtunos pt. fanii Kathy!
    Alborland a scos un update ce include un nou WebIf cu butoane pt. Evocamd.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    @wambertos

    Servus,

    Ai incercat-o ?! A rezolvat si bug-ul cu cele doar cateva apasari in Webinterface ?!
    (edit : era la un alt post da' m-a luat mana pe dinainte ...era pt postul de la versiunea noua de Alborlands...)
    Bafta !

    S_H

    PS Stau si ma gandesc ce o fii in sufletul celor de la Dream care de doi ani se chinuie sa scoata HD-ul, in speta Dreamul 8000, vazand ca asta micu' se ridica usurel, usurel in doua picioruse ...
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wambertos View Post
    Mda... explodeaza petardele una dupa alta
    Un weekend furtunos pt. fanii Kathy!
    Alborland a scos un update ce include un nou WebIf cu butoane pt. Evocamd.
    Si o intrebare de nestiutor:
    Ce stie evocamd mai mult decit mgcamd?

    Merci!
    f11

    PS: ce s-au amestecat posturile ca nu mai sti unde sa raspunzi si unde sa intrebi

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @satelit_hobby

    Salut!
    Am incercat evocamd si merge!
    Am facut reboot si Kathy a pornit cu MGcamd.
    Prin Web-If am dat click pe butonul SW....MGCamd-EvoCamd si nu s-a blocat nimic, iar EVOcamd a pornit si decodeaza.

    @f11
    Nu cred ca stia ceva mai mult decit MGcamd, ba chiar cred ca nu stie TPS.
    Dar nu asta e important, ci important e faptul ca a trezit interesul si celor de la evo-team si speram ca urmeaza si altii.
    http://www.dreamboxworld.com/dbw/main.htm

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am o rugamintepentru cei ce au acest receptor.
    1 Cu acest receptor se pot vedea si programele care nu sant hdtv?
    2.Se poate cu acest receptor vedea in sharing exact ca dreamul 500 ?
    Multumesc mult.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gelu_dh
    1. DA
    2. NU exact asa, dar merge.
    Gbox si CCcam nu merg inca pe Kathy.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un tutorial despre alborland (germana+poze) instalare de pe stick, schimbare ip, instalare cam-uri, web interface, satlist editor.

    h**p://rapidshare.com/files/79447318/Kleines_Al_Borland_Image_HowTo.rar

    cine poate pune undeva continutul data/bin - aici nu stiu daca e ok tutorialul

    intreb pentru ca la schimbarea emu din webif apar niste erori
    /data/plugins/www/cgi-bin/camdswitch5.sh: /data/plugins/www/cgi-bin/camdswitch5.sh: 16: /data/bin/mgcamd: not found
    Dreambox 7000S, Kathrein UFS910sw, Skystar2
    1xTriax110, 1xTriax110+Moteck SG2100, 2xLNB Quattro Hirschmann 0,3db
    Dolce, Digi, restul in functie de key

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in /data/bin iti pui tu cele 3 binare (camd3, mgcamd si evocamd), le gasesti pe upload-uri (iei versiunea pt kathrein - .sh4 sau .stapi). nu uita de drepturi.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa am facut, le-am dat 755, dar eroarea de mai sus persista, ca si cum camd3, mgcamd.sh4 sau evocamd.stapi n-ar fi in data/bin
    Dreambox 7000S, Kathrein UFS910sw, Skystar2
    1xTriax110, 1xTriax110+Moteck SG2100, 2xLNB Quattro Hirschmann 0,3db
    Dolce, Digi, restul in functie de key

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @eol

    Sper ca ai sters .sh4 de la mgcamd respectiv .stapi de la evocamd
    Ca io cred ca d-aia zice : mgcamd not found

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acu e ok, dar daca se da reset la camd se blocheaza kathy
    Dreambox 7000S, Kathrein UFS910sw, Skystar2
    1xTriax110, 1xTriax110+Moteck SG2100, 2xLNB Quattro Hirschmann 0,3db
    Dolce, Digi, restul in functie de key

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top