Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Cablu nullmodem

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Cablu nullmodem

    Stie cineva unde gasesc acest tip de cablu (nullmodem) in Cluj?
    Am intrebat pe ing.de retea de la firma unde lucrez si nu a auzit de asa ceva. Am fost la INTEND(www.intend.ro) i-am intrebat si pe ei si la fel au ridicat din umeri ca nu stiu.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Nu este greu sa il faci de unu` singur , nu mai am schitza ....dureaza 5 min sa il faci...toate cele bune



  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Stie cineva unde gasesc acest tip de cablu (nullmodem) in Cluj?
    Am intrebat pe ing.de retea de la firma unde lucrez si nu a auzit de asa ceva. Am fost la INTEND(www.intend.ro) i-am intrebat si pe ei si la fel au ridicat din umeri ca nu stiu.

    Multumesc
    salut , eu l-am luat de la DOMO ( din Bacau ) , incearca la DOMO Cluj . bafta .

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mergi la vitacom pe maniu, la econix pe napoca sau la saimon pe baritiu 100% gasesti la toate!
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Stie cineva unde gasesc acest tip de cablu (nullmodem) in Cluj?
    Am intrebat pe ing.de retea de la firma unde lucrez si nu a auzit de asa ceva. Am fost la INTEND(www.intend.ro) i-am intrebat si pe ei si la fel au ridicat din umeri ca nu stiu.

    Multumesc
    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Nu este greu sa il faci de unu` singur , nu mai am schitza ....dureaza 5 min sa il faci...toate cele bune
    @danetz are dreptate: uite aici scheme pt toate tipurile de cabluri: http://www.hardwarebook.info/Nullmodem_%289-9%29

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    .... nu mai am schitza ....dureaza 5 min sa il faci...toate cele bune
    Uite schita :
    .

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mm7163 View Post
    mergi la vitacom pe maniu, la econix pe napoca sau la saimon pe baritiu 100% gasesti la toate!
    Da gasesti cum sa nu....., dar trebuie modificate(din proprie experienta) ,dar cu unele retusu-ri (receivere in parte ) ) , si eu am cumparat de vitacon cu configuratia actuala 1 in 1 si,nu unu mai multe ......etc... , iar acasa cu pistolul de lipit a trebuit modificat,( end,str6xxx,sl65,.....) ,fiecare(receiver) vorba aia ,are configuratia respectiva.......(de la receiver la receiver,configugaratia actuala....cum ai noroc,schite...)!. Eu m am batut mult in aceste configuratii de null-modem.Iar in final (la greu) aleluia...
    Cred ca Dumnezeu a pierdut Romania la poker!
    Suntem o natie de cersetori...

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII



  9. #9
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1 la 1 e serial cabel , iar majoritatea reciverilor merg cu nullmodem care are 2 cu 3 incrucisat.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    1 la 1 e serial cabel , iar majoritatea reciverilor merg cu nullmodem care are 2 cu 3 incrucisat.
    salut sunt si eu nou pe acest forum si am si eu o intrebare
    la reciver trebuie sa fie ambele capete incrucisate sau numa 1? pls ast raspuns
    Last edited by scaniaman; 23rd June 2009 at 22:22.

  11. #11
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doar la o mufa faci ncrucișarea
    dacă faci la amndouă e din nou serial

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top