Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default RuDbox 1.04 b1 Kathrein incl. MGcamd 1.27

    rudbox104.zip
    RuDbox 1.04 b1 kathrein image with recording and timeshift working

    Se gaseste pe ump2002.net:
    http://www.ump2002.net/index.php?PHP...drere-Receiver

    Ce sa mai zic...mai bine tac.
    Dar oare daca mai minca jar, hirtzoaga asta, care este, se transforma in armasar?
    --------------------------------------------------------------------------
    Auziti, dar HDD-uri v-ati cumparat si le folositi? Eu mi-am luat un WD Passport II 160GB, dar n-am avut timp sa testez nimic.
    Trebuie sa facem si noi o lista cu HDD-urile de 2,5 care merg perfect pe Kathy.


  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu o sa incerc cu un HD Extern Toshiba cu 250GB!
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    RuDbox 1.04 b1 inregistreaza perfect programele codate si merge cu gbox!
    Hdd-ul este unul extern GigaPod V cu alimentare externa si hdd de 100GB de 2,5 (merge orice hdd de 2,5 , Samsung de 160GB de exemplu.
    DM800HD, DM500 si KATHREIN UFS910SW

  4. #4
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mere beton cu chameleonu.cu gbox agata rau da chameleonu e tata lor.traiasca rudbox

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    4,547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Spaceman View Post
    Eu o sa incerc cu un HD Extern Toshiba cu 250GB!
    Merge fain cu HD-ul!
    Dreambox 7020HD V2 / Dreambox 800HD

  6. #6
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    Quote Originally Posted by buleus View Post
    mere beton cu chameleonu.cu gbox agata rau da chameleonu e tata lor.traiasca rudbox
    ciudat - mie nu-mi agata deloc

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat...
    Am pe receptor acum RudBox 1.03 si merge fbine , pot intra pe el si cu telnet si ftp si mai toate.
    La o incercare de schimbare a versiunii de firmware imi apare pe display EMERGENCY BOOT si ingheatza asa fara sa imi dea binecunoscuta eroare NO FOLDER.
    Am incercat cu vreo 4-5 stick-uri diferite si cu FW 1.03 , FW1.04 originale si RudBox 1.04.
    E drept ca am introdus RudBox 1.03 peste imaginea de lam SFteam fara sa mai trec prin fw1.03 originala.
    Sa fie aceasta cauza si care ar fi rezolvarea..
    Va multumesc

    f11

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu hiper terminal.....emergency.ub

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut

    Pasul 1: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=57315
    Pasul 2: Eu nu am reusit deoarece nu putem seta adresa IP si am incarcat cu cablu null modem emergency.ub (loadb a4000000 ...) dupa care totul este OK in 99% din cazuri.

    Daca nu reusesti ai o problema in env settings. Din promt cu hyperterminal introduci:
    setenv boot_param_version 1(Enter)
    setenv board stb7100ref_27(Enter)
    setenv bootcmd bootm a0040000(Enter)
    setenv bootdelay 1(Enter)
    setenv ethaddr 01:01:01:01:01:01(Enter)
    setenv autoload n(Enter)
    setenv serverip 192.168.0.6(Enter)
    setenv ipaddr 192.168.0.20(Enter)
    setenv netmask 255.255.255.0(Enter)
    setenv defbootargs "console=ttyAS0,115200 root=/dev/mtdblock3 mem=32m bigphysarea=1024 [email protected],[email protected]"(Enter )
    setenv bootmtd=set "bootargs ;boot"(Enter)
    setenv bootargs "console=ttyAS0,115200 root=/dev/mtdblock3 mem=32m bigphysarea=1024 [email protected],[email protected]"(Enter )
    setenv filesize(Enter)
    setenv monitor_base(Enter)
    setenv monitor_len(Enter)
    setenv monitor_sec(Enter)
    setenv load_addr(Enter)
    setenv unprot(Enter)
    setenv update(Enter)
    saveenv(Enter)
    boot(Enter)

    Ai nevoie de fw103 original varianta cu 6 fisiere dupa care faci upg normal la 104.

    Joi am petrecut 5 ore cu aceasi problema dar a mers.

    Bafta.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci mult de raspunsuri.
    De ce ma temeam nu am scapat
    Asadar am facut metoda decrisa cu emergency.ub....
    am reusit sa incarc imaginea fw1.03 de doar 3 fisiere :update .erase writing dar la rebootare aceeasi problema ingheata si nu finalizeaza bootare.
    Ma poti ajuta cu o arhiva cu cele 6 fisiere?

    merci inca o data

    f11

    Last edit AM REUSIT .Intradevar este necesar fw1.03 cu cele 6 fisiere alfel updetul nu este suficient
    Multumesc inca o data

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Servus la toata lumea !

    Ideea este ca ceea ce se executa cu Update-ul din USB nu face un flash erase curat ci rescrie noul system peste cel vechi...uitand sa steaga si ce mai era inainte

    Altfel spus ... se intampla o intraga harababura in interiorul lui ... si nu mai reuseste sa execute boot-ul corect ... Probabil ca totul se va rezolva in momentul in care se va face un hyperterminal special pentru el (ea dupa nume )

    SI inca o chestie care nu stiu daca s-a spus sau nu dar foarte importanta: imaginile care vin cu emulatoare integrate ...folosesc structura firmware-ului original ! Deci nu amestecati imaginile de 1.04 pe firm de 1.03 si invers ( cauza principala a blocarii cutiutei magice ...care pe zi ce trece devine tot mai interesanta )


    Bafta Tuturor !

    S_H
    PS Recomand din suflet posesorilor de Kathy sa pastreze o copie cu firm-ul 1.03 full (care contine 6 file )...ca nu se stie daca n-o sa dispara ... si care este singurul (deocamdata) care aduce la viata cutiuta ...

    PS Intradevar simplitatea cu care poti sa executi o inregistrare pe HDD extern si mai ales calitatea imaginii m-au lasat fara cuvinte ...
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    Servus la toata lumea !

    Ideea este ca ceea ce se executa cu Update-ul din USB nu face un flash erase curat ci rescrie noul system peste cel vechi...uitand sa steaga si ce mai era inainte

    Altfel spus ... se intampla o intraga harababura in interiorul lui ... si nu mai reuseste sa execute boot-ul corect ... Probabil ca totul se va rezolva in momentul in care se va face un hyperterminal special pentru el (ea dupa nume )

    SI inca o chestie care nu stiu daca s-a spus sau nu dar foarte importanta: imaginile care vin cu emulatoare integrate ...folosesc structura firmware-ului original ! Deci nu amestecati imaginile de 1.04 pe firm de 1.03 si invers ( cauza principala a blocarii cutiutei magice ...care pe zi ce trece devine tot mai interesanta )


    Bafta Tuturor !

    S_H
    PS Recomand din suflet posesorilor de Kathy sa pastreze o copie cu firm-ul 1.03 full (care contine 6 file )...ca nu se stie daca n-o sa dispara ... si care este singurul (deocamdata) care aduce la viata cutiuta ...

    PS Intradevar simplitatea cu care poti sa executi o inregistrare pe HDD extern si mai ales calitatea imaginii m-au lasat fara cuvinte ...
    Inregistrarea se poate face si pe stick
    Oare cit mai dureaza pina vom folosi acest receptor pe post de player, chiar si HD, folosind un stick ...?
    Imi place din ce in ce mai mult acest receptor .
    Intradevar fara imaginea originala FW 1.03 cu cele 6 fisiere nu poti readuce la viata receptorul , am simtit pe pielea mea )

    f11

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default de distractie :)

    In caz ca va plictisiti si doriti sa experimentati khati ca player de filme :
    Necesar materiale :
    vlc -http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
    KathiTranscode Download - http://kathitranscode.blogsite.org
    ..pentru conversia din divx , etc in format trp.
    http://www.spinnes-board.de/vb/showthread.php?t=112994

    Dupa realizarea conversiei mutam fisierul pe HDD-ul receptorului prin ftp in /tmp/usb/VIDEO_DISC/kathrein/video/directorul_in_care_averi_inregistrarea rescriind aufnahme00.trp si play de pe kathrein.
    Merge si este probat
    Hmm... primul pas este facut in transformarea acestui rec intr-un mediaplayer frumusel.
    Deocamdata lipsa majora e subtitrarea ...

    f11

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Am si eu o intrebare pentru cei care inregistreaza pe HDD extern: trebuie formatat FAT 32?
    Din ce stiu eu asta inseamna ca nu poti face partitii mai mari de 32 gb pentru Windows XP.
    Am vazut ca spaceman foloseste unul de 250 GB - Cum e formatat ?

    Multumesc.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie formatat fat32 si poti face partiti mai mari de 32GB.
    Incearca cu Partition Magic daca nu reusesti cu XP.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top