Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default configurare router

    As avea nevoie de putin ajutor in configurarea unui router pt un PC si un dm500-gb0x. IP fix alocat la mac-ul placii de retea.

    Poate un link, sau macar cateva indicatii !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce marca e ruteru poate te-a ajut

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    linckul de configurare tre sa fie ceva de genu......192.168.0.1 il configurezi prin web interface .
    Dreambox_82

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Routerul e "Edimax"

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default HI

    Edimax Model ?112245545

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in principiu ar trebui sa ai ca optiune in web-interfaceul de configurare al routerului ceva de genul "clone mac address".

    Introduci doar compul in router (dupa ce dai pe comp DHCP daca e activat din router, daca nu un ip fix de genul 192.168.0.x sau 192.168.1.x (cu x diferit de 1 de obicei, dar sunt cazuri in care routerul are si .50 sau .100), te contectezi la web interface (ar fi bine totusi daca ai sti ip-ul) si faci treaba de mai sus.

    daca si ip fixul de net trebuie configurat manual o faci tot de acolo, la sectiunea wan...

    n-ar trebui sa difere prea mult indiferent de modelul de router...


    Forza MILAN!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top