Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox + MaxTV (Conax)

    Am instalat gemini am pus gbox, in egboxcenter vad cardul seria tot, dar nu am imagine? vreo idee?

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Opreste manual gboxul (din Telnet);
    2. intra FTP in /tmp/
    3. sterge toate fisierele de acolo
    4. porneste manual gboxul (din Telnet)
    5. urmareste cu atentie mesajele pe care le obtii la pornire si eventual posteaza aici tot ce scrie gboxul la pornire (fara detalii ca serii sau IP-uri).

    Bafta!

    PS
    Poate muta cineva threadul la sectiunea Dreambox

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut! Era gbox_cfg, am pus un alt config porneste dar numai dupa vreo 30 de secunde, are cineva un gbox_cfg bun pt maxtv? sau e normal sa porneasca mai tarziu?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Z0ltan View Post
    ... e normal sa porneasca mai tarziu?
    nu-l mai opri si nu va mai intirzia la pornire

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit ceva asemanator.
    In cazul meu era vorba de un IP aiurea la una din liniile Z, O sau L (nu mai stiu exact).

    bafta

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by celentanito View Post
    Am patit ceva asemanator.
    In cazul meu era vorba de un IP aiurea la una din liniile Z, O sau L (nu mai stiu exact).

    bafta
    In mod normal cine stie ce reprezinta Z,O sau L?

    Z: { 01 10 } aici cred ca se pune ip-ul netului
    G: { 03 }
    C: { 00 }
    M: { 00 }
    A: { 01 }
    U: { 01 }
    H: { 01 }
    T: { 00 }
    O: { 00 } aici probabil al dreamboxului
    L: { 00 } aici nu stiu asta ce o fi -8024
    W: { 00 00 } 9600?-asta ce o fi reprezentand?
    V: { f0 30 }

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atat la Z cat si la L trebuie pus IP-ul calculatorului care asteapta datele legate de trafic + loguri de la dreambox. Porturile sunt ok asa cum sunt doar trebuie dat free din firewallul calculatorului.


    # gbox config file
    # Trace/Debug
    # xx yz ; xx=00 no konsole output
    # xx yz ; xx=01 konsole output
    # xx yz ; y=0 debug output (don't use)
    # xx yz ; y=1 no debug output
    # xx yz ; z=0 ouput to konsole
    # xx yz ; z=1 output to /var/tmp/debug.txt
    # xx yz ; z=2 Output to UDP (to capture with gboxt
    Z: { 01 12 } 192.168.1.29 8024


    # Logger and NET-mode UDP port Init
    # 00 do not init UDP port
    # 01 Init UDP port for IP, port, UDP
    L: { 00 } 192.168.1.29 8017


    la linia O se pune IP-ul dreamului

    # On Screen Display for the Multysystemcam on com1/com2
    # 00 No OSD (default)
    # 01 display Smartcard messages in Neutrino
    # 02 display Smartcard messages in Neutrino new nhttpd format
    # 03 display Smartcard messages in Enigma
    # mypass (use user=root and pass=mypass for nhttpd)
    O: { 00 } 192.168.1.202

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @celentanito : corect ! Le-am trecut si eu dar putin mai simple si la subiect

    Z: { 00 12 } 192.xxx.xxx.x 8024 ->AICI TRECETI IP DE LA calculatorul DVS
    O: { 02 } 192.xxx.xxx.x ->AICI TRECETI IP DE LA receiverul DVS
    L: { 00 } 192.xxx.xxx.x 8017 ->AICI TRECETI IP DE LA calculatorul DVS

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    @celentanito : corect ! Le-am trecut si eu dar putin mai simple si la subiect

    Z: { 00 12 } 192.xxx.xxx.x 8024 ->AICI TRECETI IP DE LA calculatorul DVS
    O: { 02 } 192.xxx.xxx.x ->AICI TRECETI IP DE LA receiverul DVS
    L: { 00 } 192.xxx.xxx.x 8017 ->AICI TRECETI IP DE LA calculatorul DVS
    Bun dar pun si eu o intrebare.Ce legatura are dreamul cu ip-ul calculatorului? Poate ip-ul netului din calculator? Sau ip-ul routerului?

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Bun dar pun si eu o intrebare.Ce legatura are dreamul cu ip-ul calculatorului? Poate ip-ul netului din calculator? Sau ip-ul routerului?
    Ca sa-ti functioneze gbox_trace in programele destinate gboxului, ai nevoie de I.P calculatorului, sa poti urmari tarficul de ecm.pe calculator ( gbox_share_control) de ex.

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    @celentanito : corect ! Le-am trecut si eu dar putin mai simple si la subiect

    Z: { 00 12 } 192.xxx.xxx.x 8024 ->AICI TRECETI IP DE LA calculatorul DVS
    O: { 02 } 192.xxx.xxx.x ->AICI TRECETI IP DE LA receiverul DVS
    L: { 00 } 192.xxx.xxx.x 8017 ->AICI TRECETI IP DE LA calculatorul DVS
    M-am uitat la mine si am 2 de gbox_cfg ceea ce vreau sa stiu trebuie ca amandoua sa fie identice ca setari cum e mai sus explicat?

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    M-am uitat la mine si am 2 de gbox_cfg ceea ce vreau sa stiu trebuie ca amandoua sa fie identice ca setari cum e mai sus explicat?
    Nu poti avea doua fisiere cu acelasi nume, in acelasi folder (/var/keys). In mod sigur, unul din ele are o extensie (probabil save). Gboxul citeste numai fisierul gbox_conf (fara extensie).

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Nu poti avea doua fisiere cu acelasi nume, in acelasi folder (/var/keys). In mod sigur, unul din ele are o extensie (probabil save). Gboxul citeste numai fisierul gbox_conf (fara extensie).
    Da asa e una e save,dar amandoua trebuie la fel ca setari cand le deschid?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atena
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am pus gbox+newcs si merge foate bine incearca asa si merge

  15. #15
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Da asa e una e save,dar amandoua trebuie la fel ca setari cand le deschid?
    Nu conteaza decat fisierul fara extensie, pe cel cu extensia save poti sa-l stergi. Deci toate modificarile le faci numai in fisierul gbox_conf, cel fara extensie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top