Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 500 blocat help

    sal am gasit dreamboxul blocat lam scos din priza lam bagat si aparea imaginea dela gemini apare si disparea lam lasat asa 10 minute si nimic am incercat sa pun o noua imagine se conecteaza cu dreamup dar cind i dau erase ramine blocat ce pot sa fac ?

    dreamUp_DM500 V2.18a 20040711
    20071216.234925,468 resetting lockbits
    20071216.234943,531 erasing

    flash erase failed!
    flash erase completed,result 4


    Am apelat la metoda sofisticata. Am scos DreamBox-ul din priza 10 minute,am dat restart la calculator si merge cu DreamUp acum.Multam mult.
    Last edited by romix; 17th December 2007 at 14:17.

  2. #2
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca varianta cea mai sofisticata , lasa dreamul scos din priza cateva ore. Niciodata nu am reusit sa inteleg cu ce ajuta asta, dar au fost multe cazuri cand a dat rezultat ...

    Varianta a doua ar fi sa instalezi imaginea utilizand alt program, de ex. DreamUpLAN sau DreamUp.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa pui imaginea cu Dream-UP 1.3.2.1. de pe http://www.rdi-dreambox.com/showfile...0/+/Utilities/ Succes...
    Rapidist pur singe...

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 500 blocat help

    Am apelat la metoda sofisticata. Am scos DreamBox-ul din priza 10 minute,am dat restart la calculator si merge cu DreamUp acum.Multam mult.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Incearca varianta cea mai sofisticata , lasa dreamul scos din priza cateva ore. Niciodata nu am reusit sa inteleg cu ce ajuta asta, dar au fost multe cazuri cand a dat rezultat ...

    Varianta a doua ar fi sa instalezi imaginea utilizand alt program, de ex. DreamUpLAN sau DreamUp.
    cred ca secretul sta in descarcarea condensatorilor,cam atit le-ar trebui sa se descarce

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romix View Post
    Am apelat la metoda sofisticata. Am scos DreamBox-ul din priza 10 minute,am dat restart la calculator si merge cu DreamUp acum.Multam mult.
    Inca o data se dovedeste ca metoda asta functioneaza dar nimeni nu poate sa ma convinga de ce ...
    Explicatia cu descarcatul condensatorilor ar fi valabila pentru o lipsa a alimentarii de cateva secunde, nu de ordinul minutelor sau orelor.
    Poate ca este mai important ca metoda functioneaza (in majoritatea cazurilor) dar totusi, care ar fi explicatia?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate este ceva componenta supraincalzita... si 10 minute ii ajung pentru a reveni in conditii normale (tranzistori de stabilizare sau asa...). Se poate supraincalzii datorita unui "loop continu" in care a ramas pentru mult timp (aka receiver blocat).

    just a thought...
    Dm7o2o, Humax Digi+II, H.S.S.11.60, Invacom Twin 0.3 (but offline 4 now)

    "American components, russian components, aaall made in Taiwan"
    (c) Armagedon 1998

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai functiona numai cind trebuie ( clock) , atunci cind nu trebuie ( nu exista ckock ) ai exista in regim static si nu ai consuma energie , singura cale de a scapa de din ultima stare ( 0 ; 1 sau nu conteaza ) ar ramane timpul .
    aceasta este viata cind ai numai 100 nm inaltime .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top