Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox nu mai porneste

    Nu stiu ce se intampla de nu mai porneste gbox , uneori porneste dupa un timp .Am bagat o imagine noua, am bagat un backup ce a mers dar acum nu mai vrea sa porneasca , decoda si din emu cateva programe dar acum nici pe alea nu le mai decodeaza . Ce sa fac ? Am Dream 500 cu Gemini 4.0.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica din telnet daca porneste gbox la reboot. Daca nu porneste s-ar putea sa fi sters sau modificat din greseala ceva in fisierele necesare lui.
    In telnet intri asa:
    Start/Run/scrii "telnet ip_dream", bagi "root" si "parola dream" apoi scrii "ps"
    Urmaresti apoi in ceea ce apare daca ai ceva de genul:
    180 root 11732 S N /bin/enigma
    153 root 1908 S /var/bin/gbox
    Daca nu apare nimic despre gbox
    scrie /var/bin/gbox & (aici trebuie sa-l scrii sa cum apare denumit la tine in bin)
    dupa /var/bin/gbox & enter
    ar trebui sa pornesca gbox
    Daca asa nu-ti porneste gbox, dezinstaleaza-l (salveaza-ti inainte cwshare, softcam.config, gbox_cfg si orice alte fisiere in care ai setari personale) apoi pune iarasi gbox.
    Daca nici asa nu porneste, pune totul de la zero, pentru imaginea initiala utilizand dreamup.

    Bafta!
    Gigel


  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica cwshare.cfg sa nu fie greseli. Eventual sterge ultimul pe care la-i bagat. Uneori apar conflicte chiar daca nu are acelas password cu alt user.
    Daca nu porneste e logic sa nu deschida nici internal. Bafta

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am gasit astea in telnet

    o sa bag gemini 3.6 sa vad daca tot asa se manifesta.

  5. #5
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca cea mai buna idee este sa reinstalezi totul pe curat.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ luccio_delbuccio
    vezi ca ai PM...
    Rapidist pur singe...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat . Nu stiu cum dar sa inchis portul la router .Asa invat din greseli. Ms ptr sfaturi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top